Φιλία. Αξία ανεκτίμητη

Σήμερα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κατεβαίνω Καλαμάτα και θα βρεθώ πάλι με αγαπημένα μου πρόσωπα. Δεν ξέρω τι τύπος γυναίκας είστε, αν σας αρέσει η παρέα, οι φίλοι, η οικογένεια, αλλά εγώ τρελαίνομαι να ξέρω πως 2 μέρες θα είμαι με αυτούς που αγαπώ. Με ανθρώπους που με ξέρουν, που τους ξέρω και έχουν διάθεση και κέφι για ζωή.

Φίλοι. Καλή παρέα. Γέλιο. Αγάπη. Αγκαλιές. Συζητήσεις. Βόλτες...

Παρόλο που μου αρέσει κάποιες στιγμές η μοναξιά μου ( πολυτέλεια πια ) όταν κανονίζουμε με δικούς μας ανθρώπους να είμαστε μαζί, είναι πια, το καλύτερό μου.

Είναι σαν να έχω μία μεγάλη αγκαλιά και θέλω να τους κλείσω όλους μέσα για να μην χάσω στιγμές.

Έτσι και αλλιώς, η ζωή μας είναι στιγμές. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε περισσότερες χαρούμενες, γεμάτες στιγμές στη ζωή μας. Τότε θα είμαστε και τυχεροί.

Θα είμαστε τυχεροί, όταν εκτός από την οικογένειά μας, καταφέρουμε, οι φίλοι μας, να είναι εκείνοι που θα είναι εκεί για μας και εμείς για αυτούς. Θα είναι δίπλα μας και στη χαρά, αλλά και στη λύπη. Θα είναι εκεί για μας, για το παιδί μας, για την οικογένειά μας.

Έτσι λοιπόν, αυτές τις 2 μέρες, θα περάσω καλά. Είμαι σίγουρη γι' αυτό. Ειδικά, όταν έχεις να δεις εκείνους που αγαπάς αρκετό καιρό, θέλεις να μην χάσεις πολύτιμες στιγμές και θέλεις να μην βαρύνει τίποτα τις καλοκαιρινές αυτές μέρες που θα είσαι μαζί τους.

Μην αναβάλλετε να βρίσκεστε με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας ξέρουν σαν 2 σταγόνες νερό. Μην βάζετε προφάσεις και μην δικαιολογείτε τον εαυτό σας όταν διαμαρτύρεται πως είναι κουρασμένος.

Η κούραση, φεύγει, εξαφανίζεται, όταν η ψυχή σου θα περάσει καλά για λίγες ώρες...

Είναι στιγμές στη ζωή μου, που ευγνωμονώ το Θεό για όλα τα καλά που μου έχει δώσει. Και μέσα σε αυτά είναι και οι άνθρωποι που έχω στη ζωή μου.

Φιλία. Αξία, ανεκτίμητη.