Jennifer Lawrence: το στυλ της υποψήφιας Α Γυναικείου Ρόλου των βραβείων Oscar

Jennifer Lawrence: το στυλ της υποψήφιας Α Γυναικείου Ρόλου των βραβείων Oscar

Στα είκοσι δύο της χρόνια η Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Lawrence είναι για δεύτερη φορά υποψήφια για Oscar.

 

Όταν το 2007 έκανε δυναμική είσοδο στο Hollywood η Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Lawrence δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα ήταν υποψήφια δύο φορές για το βραβείο Oscar Α Γυναικείου Ρόλου. Η Jennifer, λοιπόν, που γνωρίσαμε για τα καλά στην ταινία που της έδωσε και την πρώτη της υποψηφιότητα το 2010 για Oscar «Winter's Bone» είναι φέτος και πάλι υποψήφια για το χρυσό αγαλματίδιο για την ταινία «Silver Linings Playbook».

Μέσα σε αυτά, όμως, τα πέντε χρόνια από το 2007 που άρχισαν φωτογράφοι να την αποθανατίζουν στις εμφανίσεις της μέχρι και σήμερα η αγαπημένη μας Mystique του «X-Men: First Class» δεν έχει ακόμη κατορθώσει να μας πείσει πως «το έχει» στυλιστικά. Αν και από το κορίτσι της διπλανής πόρτας έχει καταφέρει πλέον να είναι μια star που τα μέσα ασχολούνται με κάθε της κίνηση το στυλ της δεν έχει κάτι το μοναδικά αναγνωρίσιμο, όπως για παράδειγμα της Florence Welch ή της Cate Blanchett.

Τα φορέματα, που ως επί το πλείστον πλέον είναι Dior καθώς είναι το νέο πρόσωπο των διαφημιστικών καμπανιών της σειράς τσαντών Miss Dior, την «καταπίνουν» και εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν αναδεικνύουν τη φιγούρα της. Προς θεού, δεν είναι ποτέ κακοντυμένη, όμως, δεν αντιλαμβανόμαστε και τον ντόρο που γίνεται γύρω από το στυλ της. Σίγουρα έχει εξελιχθεί πολύ από τότε που ξεκίνησε, όμως, έχει ακόμη πολλά μέτρα κόκκινου χαλιού να περπατήσει μέχρι να γίνει μια ιέρεια του στυλ. Για να δούμε τι Dior θα φορέσει στην απονομή της Κυριακής.

Δείτε την εξέλιξη της Jennifer στην παραπάνω gallery και διαβάστε επίσης:

Jennifer Lawrence: με Dior δεν μας πείθει

To "αμαρτωλό" παρελθόν των φετινών υποψηφίων των Oscar!

Τα κορυφαία ατυχήματα των stars στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ