Oscar 2013: Το beauty ατύχημα της Jennifer Lawrence πριν το κόκκινο χαλί

Oscar 2013: Το beauty ατύχημα της Jennifer Lawrence πριν το κόκκινο χαλί

Η makeup artist Jillian Dempsey, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της star, έχει όλες τις λεπτομέρειες  

Λίγο αφότου τελείωσε την προετοιμασία της Jennifer Lawrence για την μεγάλη βραδιά, η διάσημη makeup artist Jillian Dempsey μίλησε αποκλειστικά στο allure.com για όλη τη διαδικασία και το beauty "ατύχημα" που ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα της, όπως είπε.

«Ήμασταν στο μπάνιο της Jennifer. Μιλούσε σε μια φίλη της που ήταν εκεί, είχε μόλις πιει τον πρώτο της καφέ και ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Της έβαζα ψεύτικες βλεφαρίδες και έπρεπε να σταματάω συχνά και κάποια στιγμή, έπρεπε να κολλήσω την ίδια βλεφαρίδα ξανά γιατί η Jennifer κουνιώταν συνέχεια. Της ζήτησα να κάτσει λίγο ακίνητη και έτσι έγινε. Τοποθέτησα τη βλεφαρίδα και μετά άρχισε πάλι να κουνιέται. Και τι έγινε; Η βλεφαρίδα, με την κόλλα πάνω της, μπήκε μέσα στο μάτι της Jennifer. Και δεν μπορούσαμε να τη βρούμε! Εκείνη προσπαθούσε να την εντοπίσει μέσα στο μάτι της, το ίδιο και γω, και τότε άρχισε να δακρύζει. Τελικά, πήρα ένα μεγάλο q-tip της MAC και βρήκα τη βλεφαρίδα, η οποία είχε κολλήσει στο πάνω μέρος του βολβού. Τελικά την έβγαλα, αλλά ήταν τρομακτικό. Ήταν ίσως, η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου.

Τώρα, όσον αφορά στο μακιγιάζ της, επειδή το φόρεμά της έκανε τόσο μεγάλο statement, αποφασίσαμε να κρατήσουμε το look πολύ απλό. Ξεκίνησα ανάποδα- δηλαδή, συνήθως κάνω τα μάτια και τελειώνω με τη μάσκαρα αλλά αυτή τη φορά πήγα αλλιώς. Έκανα πρώτα τις βλεφαρίδες της για να δούμε πόση σκιά και eyeliner θα χρειαζότανε. Μου αρέσει να κάνω mix στα χρώματα, οπότε άπλωσα σκιές διαφορετικών χρωμάτων σε layers, μέχρι να φτάσουμε στο σωστό αποτέλεσμα. Πρόσθεσα λίγη ιριδίζουσα κρεμώδη σκιά κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων και στο κέντρο των άνω βλεφαρίδων. Αφήσαμε την επιδερμιδα της καθαρή και λαμπερή και χρησιμοποιήσαμε ελάχιστη βάση, τίποτε υπερβολικά μπρονζέ. Όταν τελειώσαμε άπλωσα ένα διάφανο balm στα χείλη της και όσοι ήταν γύρω είπαν : "wow, δείχνει τέλειο!" Τα χείλη της Jennifer είναι φυσικά όμορφα, και δεν ήθελα να αλλάξω το χρώμα τους. Αλλά επειδή, όταν δεν κάνεις τίποτα στο μακιγιάζ τελικά βλέπεις τις φωτό και το μετανιώνεις, έβαλα μια ιδέα Dior gloss σε μια πολύ ελαφριά, ροζ απόχρωση. »

Διαβάστε ακόμα

Ποια σταρ δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της για να πάει στα Όσκαρ;

Oscars 2013: Δείτε όλο το κόκκινο χαλί της λαμπερής βραδιάς

Oscars 2013: Οι τάσεις στο κόκκινο χαλί