Όλες οι άγνωστες λεπτομέρειες από το γαμήλιο γλέντι της Αλίκης και του Δημήτρη 48 χρόνια πριν!

Όλες οι άγνωστες λεπτομέρειες από το γαμήλιο γλέντι της Αλίκης και του Δημήτρη 48 χρόνια πριν!

Μάθετε τα πάντα από το γλέντι που ακολούθησε μετά το γάμο του εθνικού ζευγαριού τον Ιανουάριο του1965!

 

Στο γαμήλιο δείπνο που ακολούθησε μετά τον γάμο παραβρίσκονταν 100 άτομα.

Η Αλίκη στο τραπέζι έκοψε την τούρτα με το νυφικό οπως ορίζει το έθιμο και στην συνέχεια φόρεσε ενα μοντέλο Dior και μικρές ορχιδέες στα μαλλιά.

Καταναλώθηκαν 100 κιλά κρασί, 100 φιάλες μπυρας,100 σόδες, 50 ψωμιά, 50 κιλά αρνιά σούβλας, 50 κιλά διάφορα γλυκά, και άλλα τόσα φρούτα.
Στο γαμήλιο δείπνο παραβρεθήκαν και 30 γαλλίδες τουρίστριες απρόσκλητες που έγιναν τύφλα στο μεθύσι χορεύοντας χασάπικα και ζεϊμπέκικα.

Κατά την διάρκεια του δείπνου έγινε ένας καυγάς μεταξύ των νεόνυμφων που αιτία είχε τα σπασμένα νεύρα της Αλίκης από την υπερένταση των ημερών.

Την ώρα που ο Δημήτρης χόρευε ένα χασάπικο, το μοναδικό της βραδυάς, η Αλίκη έσπασε 3 πιάτα και 5 ποτήρια.
Ορχήστρα από μουσικούς της Αράχοβας με επτά όργανα έπαιζε από τις 11 μέχρι τις 2 τα ξημερώματα δημοτικά τραγούδια.
Από τις 12 ως τις 3 τα ξημερώματα επίσης ο Αλέκος Σακελάριος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Κλέαρχος Κονιτσιώτης, και ο Τζέιμς Πάρις έπαιζαν χαρτιά σε μια μικρή αίθουσα του ξενοδοχείου. Κάποιος από αυτούς έχασε 10.000 δραχμές.
Δυο ώρες μετά το τέλος της γαμήλιας δεξίωσης χρειάστηκε να κληθεί δυο φορές γιατρός, μια φορά για τον θειο της Αλίκης και μια φορά για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτε το σοβαρό.
Η Αλίκη και ο Δημήτρης πλήρωσαν στο ξενοδοχείο για το δείπνο και τα 30 δωμάτια που κράτησαν αποκλειστικά για τους καλεσμένους τους γύρω στις 50.000 δραχμές.

Η εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε γεννηθεί 20 Ιουλίου 1934. Μεθαύριο θα 'εκλεινε τα 79 της χρονια.