Οι κοιλιακοί, είναι θέμα οπτικής!

Οι κοιλιακοί, είναι θέμα οπτικής!

Τα κιλά, μας απασχολούν όλες τις εποχές. Από το φθινόπωρο που προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλά του καλοκαιριού, μέχρι και τις επόμενες διακοπές μας, μιας και δεν καταφέραμε να χάσουμε τα κιλά που θέλαμε για να βγούμε στις παραλίες.

Υπάρχουν γυναίκες που έχουν θέμα με την εικόνα τους! ( γι' αυτο και τόσα πολλά photoshop). Είναι κάποιες γυναίκες γνωστές που δεν τους απασχολεί το πως πραματικά είναι, αλλά το πόσο θα κάνουν τους άλλους να πιστέψουν πως έχουν το τέλειο σώμα!

Υπάρχουν γυναίκες που λίγο παραπάνω να έχουν κιλά, μπορεί και να μην βγουν στην παραλία γιατί αισθάνονται άσχημα.

Στερούν δηλαδή την ξεκούραση, την απόλαυση από τον εαυτό τους, μόνο και μόνο επειδή η ανασφάλειά τους, τους καθοδηγεί.

Υπάρχουν και γυναίκες που απολαμβάνουν την ζωή. Βλέπεις γυναίκες να τολμούν να φοράνε για παράδειγμα ένα σέξι μπικίνι που εσύ δεν θα έβαζες ούτε μετά από 100 ώρες γυμναστικής!

Εσύ θα μάζευες την κοιλιά σου από τη μία, θα έσφιγγες ότι μπορούσες από την άλλη για να φαίνεσαι όσο πιο αδύνατη και γυμνασμένη γίνεται!

Το θέμα είναι το πως φαινόμαστε ή τι κάνουμε για να είμαστε όπως θέλουμε να είμαστε;

Και αν δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα για να έχουμε ένα πιο αδύνατο σώμα, τότε θα πρεπει να το αγαπήσουμε και να το αποδεχτούμε!

Και όλα αυτά τα λέω γιατί, για άλλη μία φορά, θέμα χθες στις ξαπλώστρες, ήταν τα κιλά που δεν χάθηκαν ποτέ αυτό τον χειμώνα!!!

Η παραπάνω φωτογραφία για μένα τα λέει όλα!

Οι κοιλιακοί, μπορεί να είναι και έτσι ξέρετε!

Εμείς αποφασίζουμε τι θέλουμε να κάνουμε!

Ό,τι και αν κάνουμε όμως, αξίζει να το διασκεδάζουμε!