Luxe Oil: Ένα εκπληκτικό έλαιο φροντίδας για τα μαλλιά

Luxe Oil: Ένα εκπληκτικό έλαιο φροντίδας για τα μαλλιά

Ένα από τα best sellers της Wella System Professional

Ιδανικό για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, το System Professional Luxe Oil είναι ένα καταπληκτικό ελιξίριο επανόρθωσης με εκλεκτά έλαια και τη μοναδική τεχνολογία Transform Technology της System Professional, η οποία τα μεταμορφώνει εσωτερικά και εξωτερικά.

Τρία πολυτελή, ευργετικά έλαια και η πρωτοποριακή τεχνολογία των εργαστηρίων της Wella έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα που με ελάχιστες σταγόνες κάνει θαύματα. Συγκεκριμένα, το Έλαιο Argan που περιέχει φημίζεται για τις θρεπτικές, καλλυντικές και πολυάριθμες ιαματικές του ιδιότητες, το έλαιο jojoba διαθέτει εκπληκτικές ιδιότητες περιποίησης και ενδείκνυται κυρίως για εύθραυστα, λεπτά μαλλιά και ξηρές άκρες ενώ το έλαιο αμυγδάλου είναι ιδιαίτερα μαλακτικό.

Όσο για την τεχνολογία Transform Technology που ενσωματώνεται στο System Professional Luxe Oil αναπτύχθηκε επιστημονικά για να προστατεύει την κερατίνη στα μαλλιά, μεταμορφώνοντας την υφή των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Στο εσωτερικό της τρίχας, η Transform Technology προστατεύει από την απώλεια υγρασίας και ενδυναμώνει το στέλεχός της ενώ στο εξωτερικό, η επιφάνεια των μαλλιών γίνεται αμέσως πιο λεία και πιο απαλή.

Αρκεί να εφαρμόσετε μόνο λίγες σταγόνες στα μήκη των μαλλιών μετά το στέγνωμα με το πιστολάκι, και θα δείτε τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται στη στιγμή, χωρίς να βαραίνουν!