Illumina Color: Η βαφή-θαύμα για χρώμα που ακτινοβολεί

Illumina Color: Η βαφή-θαύμα για χρώμα που ακτινοβολεί

Το δημιούργημα της Wella που λατρεύουν οι beauty addicts

Το απόλυτο ζητούμενο όταν επιλέγουμε βαφή είναι να δίνει πλούσιο χρώμα που λάμπει και ταυτόχρονα να σέβεται την τρίχα.

Η βαφή Illumina Color της Wella έχει αυτά και ακόμα περισσότερα: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που θα πρόσφερε στα μαλλιά μία δύναμη ακτινοβολίας όμοια με τη φωτεινότητα που συναντάται σε ένα μόνο μέρος στον κόσμο - στο Λος Άντζελες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα χρώματος μαλλιών που προσφέρει η βαφή Illumina Color» λέει ο Παγκόσμιος Δημιουργικός Διευθυντής της Wella Professionals, Josh Wood.

Και πράγματι, η Illumina Color αποτελείται από μία σειρά καθαρών, φυσικών αποχρώσεων που προσφέρουν στα μαλλιά εκπληκτική λάμψη από μέσα ενώ έχει πρωτοποριακή σύνθεση που προσφέρει 100% κάλυψη των λευκών και ομοιόμορφο αποτέλεσμα προστατεύοντας παράλληλα την υγεία της τρίχας.

Πώς "λειτουργεί¨: Φανταστείτε πως η εξωτερική στιβάδα της τρίχας είναι διαφανής και πως όταν βρίσκεται σε άψογη κατάσταση επιτρέπει στο φως να την διαπερνά και να αναδεικνύει την πραγματική απόχρωση της τρίχας εκ των έσω. Όμως συνήθως δεν βρίσκεται σε άψογη κατάσταση: υπολείμματα όπως τα μέταλλα από το νερό, που μπορεί να απομείνουν μετά το λούσιμο, μπορεί να δημιουργήσουν ελεύθερες ρίζες κατά τη διαδικασία βαφής οι οποίες φθείρουν την επιφάνεια της τρίχας, η εξωτερική στιβάδα δεν είναι πλέον διαφανής, και έτσι δεν αντανακλά το φως και τα μαλλιά- ακόμα και αμέσως μετά τη βαφή- δείχνουν θαμπά.

Η Illumina Color έχει τον τρόπο να αποφεύγει αυτό το εμπόδιο, χάρη στην τεχνολογία Microlight: τα μικροσωματίδιά της, δεσμεύουν τα μικροσκοπικά μέταλλα που παραμένουν στην τρίχα, μειώνοντας έτσι τη φθορά στην επιφάνειά της και διατηρώντας την πιο υγιή και διάφανη μετά τη βαφή. Αποτέλεσμα: μαλλιά με εκπληκτική λάμψη αλλά και κάλυψη των λευκών έως και 100%, με εξαιρετικό χρωματικό αποτέλεσμα- τέλεια!