Ποιοι ήταν οι κερδισμένοι και οι χαμένοι σταρ στην Ελλάδα το 1963!

Ποιοι ήταν οι κερδισμένοι και οι χαμένοι σταρ στην Ελλάδα το 1963!

Όταν οι αγαπημένοι σταρ έκαναν τον απολογισμό τους για το 1963!

Την πρωτοχρονιά του 1964 το περιοδικό «Ρομάντσο» κάνει γκάλοπ σε αγαπημένους πρωταγωνιστές για να ανακαλύψει ποιοι είναι οι χαμένοι και ποιοί οι κερδισμένοι της χρονιάς.
Κάποιοι από αυτούς κέρδισαν, άλλοι έχασαν. Διαβάστε τι είχαν δηλώσει πενήντα χρόνια πριν.
Σμαρούλα Γιούλη: -Aν και δεν παίζω συχνά βγαίνω πάντα κερδισμένη.
Γκέλυ Μαυροπούλου: -Μπορώ να πω ότι το 1963 επέτυχα να κάνω μια πολύ σημαντική γνωριμία. Γνωρίστηκα με το κοινό της επαρχίας που είναι αρκετά δύσκολο. Τολμώ να πω ότι το κέρδισα. Και ένα τέτοιο κέρδος δεν είναι μικρό. Έτσι ανεξάρτητα αν οικονομικά δεν κέρδισα περισσότερα από ότι το 1962, είμαι όμως κερδισμένη καλλιτεχνικά.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε ότι βγαίνει κερδισμένος όπου και αν ποντάρει. Στα χαρτιά, στον έρωτα, στην οθόνη, στην σκηνή.
Ο Βασίλης Αυλωνίτης :-Oι άτιμοι οι τζόκερ δεν μου πέφτουν ποτέ και αφού είδα και αποείδα, αφού δεν με χωνεύει η τράπουλα ...αποφάσισα να την χωρίσω. Και δω που τα λέμε από τότε είμαι κερδισμένος.
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν ούτε κερδισμένη, ούτε χαμένη: -Νομίζω ότι τα ίδια πράγματα κατά βάση, με διαφορετική ίσως εξωτερική εμφάνιση, συμβαίνουν κάθε χρόνο. Βλέπετε οι επιτυχίες δεν είναι δυνατό να συσσωρεύονται μαζί κάθε χρονιά. Πάντως και το να μην χάνει κανείς και αυτό κέρδος είναι υπό μια έννοια.
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης και στα χαρτιά και στην ζωή έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις ντάμες: -Το 1963 δεν έκανα πολλά κινηματογραφικά σφάλματα γιατί δεν... γύρισα πολλές ταινίες. Αλλά στο θέατρο πήγα καλά, νομίζω λοιπόν ότι είμαι κερδισμένος.
Για την Τζένη Καρέζη το 1963 ήταν μια χρονιά που ούτε κερδισμένη ήταν, ούτε χαμένη:
-Συνέβησαν μερικά εμπορικά σκαμπανεβάσματα στο θέατρο αλλά με ποιοτικά αποτελέσματα. Στο σινεμά πάλι εμπορικά πήγα πολύ καλά, αλλά ποιοτικά περιορισμένα.
Και ο Νίκος Κούρκουλος επίσης δεν ήταν ούτε κερδισμένος, ούτε χαμένος :- Καλλιτεχνικά έχω πέσει πολύ στην ρουτίνα. Ούτε στο θέατρο, ούτε στον κινηματογράφο ερμήνευσα κάτι που να με συναρπάσει πραγματικά. Είμαι απαιτητικός. Το 1964 περιμένω να κάνω το μεγάλο μπαμ ...
Ούτε να δει ο Γιώργος Πάντζας τα χαρτιά:- Δεν παίζω ποτέ, άρα πιστεύω ότι είμαι πάντα κερδισμένος.