Προσπάθησαν αλλά απογοήτευσαν!Οι κακοντυμένες stars των Όσκαρ που θέλουμε να ξεχάσουμε

Προσπάθησαν αλλά απογοήτευσαν!Οι κακοντυμένες stars των Όσκαρ που θέλουμε να ξεχάσουμε

Δεν πειράζει κορίτσια... την επόμενη χρονιά!

Δοκίμασαν αμέτρητα φορέματα, συμβουλεύτηκαν έμπειρους στιλίστες, επέλεξαν πανάκριβες δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας και πάλι δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν!

Πώς τα κατάφεραν; Το μυστικό της... αποτυχίας στο κόκκινο χαλί είναι πάντα το ίδιο! Η υπερπροσπάθεια να εμφανιστείς όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται πολλές φορές μετατρέπεται σε παγίδα!

Η 86η απονομή των σημαντικότερων βραβείων του κινηματογράφου τελείωσε με δύο μεγάλους ηττημένους. Τον Leonardo Di Caprio στο διαγωνιστικό κομμάτι και την ισπανίδα Penelope Cruz στο κόκκινο χαλί. Η 39χρονη ηθοποιός, που μας έχει συνηθίσει σε κομψές εμφανίσεις, χτες το βράδυ πόζαρε στους φωτογράφους με μια ροζ δημιουργία Giambattista Valli Haute Couture από μετάξι και δυστυχώς όλες οι απόψεις συγκλίνουν ότι έκανε την χειρότερη -στιλιστικά- επιλογή της λαμπερής βραδιάς. Το σχέδιο δεν κατάφερε να αναδείξει τις καμπύλες της και όπως γράφτηκε περισσότερη έδειχνε να είναι τυλιγμένη με ένα σεντόνι.

Ακόμη μία εμφάνιση που συζητήθηκε ήταν της Ιreland Baldwin, κόρης της Kim Basinger και του Alec Baldwin η οποία αν και επέλεξε δημιουργία του αγαπημένου μας οίκου Burberry Prosum, δεν ταίριαζε καθόλου στο σωματότυπό της.

Για το τέλος αφήσαμε την Anna Kendrick η οποία με το μαύρο φόρεμα J Mendel προσπάθησε να θυμίσει την Angelina Jolie με το βαθύ σκίσιμο στο πόδι, αλλά οι λεπτομέρειες στο ντεκολτέ το έκαναν τελικά κουραστικό για τα μάτια μας!

Δείτε τις υπόλοιπες κυρίες που προσπάθησαν μεν, απογοήτευσαν δε!

Διαβάστε ακόμη:

Οscars η... συνέχεια: Η πίτσα, η μάγισσα Glida, μια τούμπα και το... selfie του αιώνα!