Backstage στην μεταμόρφωση της Σοφίας με την Olia της Garnier!

Backstage στην μεταμόρφωση της Σοφίας με την Olia της Garnier!

Από τον διάσημο hair expert, Νικόλα Βιλλιώτη!

Η Σοφία ήταν η μία από τις 3 αναγνώστριες του Queen που δοκίμασαν από πρώτο (και καλύτερο) χέρι την νέα βαφή για το σπίτι Olia της Garnier!

Ο celebrity hair expert, Νικόλας Βιλλιώτης, επιμελήθηκε την μεταμόρφωση των μαλλιών της Αρετής, η οποία απέκτησε το πιο ζωηρό, πλούσιο, λαμπερό κόκκινο χρώμα που είχε ποτέ! Αφού βρήκε μαζί με την Αρετή την ιδανική απόχρωση κόκκινου από την γκάμα της Olia, την εφάρμοσε στα μαλλιά της και της εξήγησε βήμα βήμα τον πανεύκολο τρόπο για να την απλώνει μόνη στο σπίτι αλλά και την καινοτομία στη σύνθεση της Olia: είναι η 1η μόνιμη, οξειδωτική βαφή μαλλιών για το σπίτι χωρίς αμμωνία με βάση το έλαιο!

Την βαφή ακολούθησε το στέγνωμα και το hairstyling από τον Νικόλα Βιλλιώτη, το μακιγιάζ που έδεσε με το λαμπερό κόκκινο χρώμα των μαλλιών της Αρετής και... τα γέλια μπροστά στο φακό- δείτε την γκάλερι με τις φωτό και θα καταλάβετε!

Δείτε εδώ τι λέει η ίδια η Σοφία για την εμπειρία χρώματος με την Olia της Garnier και, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας για το Hair Color Seminar με τον Νικόλα Βιλλιώτη ο οποίος θα σας δείξει όλα τα tips&tricks για τέλειο χρώμα στο σπίτι!