5 tips για να κρατήσετε ζωντανό το χρώμα των μαλλιών σας!

5 tips για να κρατήσετε ζωντανό το χρώμα των μαλλιών σας!

Η Olia της Garnier είναι το Α για υπέροχο, λαμπερό haircolor!

Ξεκινάμε από το δεδομένο: πως αν βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, η απόλυτη επιλογή είναι η νέα επαναστατική βαφή Olia της Garnier και ο λόγος είναι απλός: είναι η 1η μόνιμη, οξειδωτική βαφή μαλλιών για το σπίτι χωρίς αμμωνία με βάση το έλαιο. Και τι σημαίνει αυτό;

Ότι η Olia χαρίζει μέγιστη απόδοση χρώματος, 100% κάλυψη των λευκών μαλλιών, ξάνοιγμα έως 3 τόνους, ιδανική άνεση του τριχωτού της κεφαλής, χρώμα ζωντανό, πλούσιο, βαθύ, με έντονα ρεφλέ και απόλυτα ομοιόμορφο- και όλα αυτά χάρη σε μια επαναστατική τεχνολογία που λέει αντίο στην αμμωνία!

Αφού,λοιπόν, αποκτήσετε το χρώμα των ονείρων σας (κάντε κλικ εδώ για να επιλέξετε με τον πιο εύκολο τρόπο την απόχρωση Olia που σας ταιριάζει ιδανικά), υπάρχουν κάποια έξτρα βήματα που μπορείτε να κάνετε για την φροντίδα των μαλλιών σας- και για να εξασφαλίσετε έξτρα διάρκεια στο αποτέλεσμα:

1. Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας. Οι συνθέσεις για βαμμένα μαλλιά είναι ειδικά μελετημένες αφενός για να κλειδώνουν το χρώμα και τη λάμψη του, αφετέρου για να περιποιούνται την τρίχα ώστε να διατηρούν την ισορροπία της.

2. Αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο, καθώς οι παράγοντες που περιέχει το νερό ενδέχεται να κάνουν το χρώμα να θαμπώσει πιο γρήγορα. Ένα ξηρό σαμπουάν (ειδικά αν τα μαλλιά σας έχουν τάση λιπαρότητας) θα σας φανεί πολύ χρήσιμο αν θέλετε να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας στο ενδιάμεσο.

3. Επίσης: μην μένετε πολλή ώρα κάτω από τρεχούμενο νερό (περιοριστείτε στο ξέβγαλμα) και προτιμήστε να είναι χλιαρό.

4. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας χρησιμοποιήστε μια μάσκα για βαμμένα μαλλιά είτε ως τελευταίο βήμα στο λούσιμο είτε ως μια θεραπεία express για απαλότητα και λάμψη: απλώστε την σε όλο το μήκος της τρίχας, φορέστε ένα πλαστικό σκουφάκι ή τυλίξτε τα μαλλιά με μια ζεστή πετσέτα, αφήστε τη μάσκα να δράσει για 15 λεπτά.

5. Επενδύστε χωρίς κανέναν διασταγμό σε ένα προϊόν αντηλιακής προστασίας (τουλάχιστον). Η ηλιακή ακτινοβολία είναι από τις βασικότερες αιτίες που οξειδώνουν το χρώμα των μαλλιών.