Δείτε την σέξι φωτογράφιση της Μαρινέλλας 28 χρόνια πριν!

Δείτε την σέξι φωτογράφιση της  Μαρινέλλας 28 χρόνια πριν!

Όταν η Μαρινέλλα φωτογραφήθηκε στο σπίτι της το 1986

 

Η Κυριακή Παπαδοπούλου ή αλλιώς Μαρινέλλα, είναι μια σταρ με λάμψη εκτυφλωτική που κατακτά τον κοινό με ένα ερωτισμό ανυποψίαστο. Άνθρωπος χαρισματικός που μετατρέπει τραγούδια ασήμαντα σε ‘’μεγάλα’’ μιας και τα ερμηνεύει με το πάθος του ταλέντου της και μια φλόγα πρωτόγνωρη. Μια γυναίκα σπουδαία και πληθωρική, άμεση και γενναιόδωρη, δυναμική και ακούραστη, σκληρή στην δουλειά και τρυφερή στην ζωή.

Η Μαρινέλλα δεν χρησιμοποίησε ποτέ διαφημιστικά τεχνάσματα για να επιβληθεί και δεν κατέκτησε τυχαία τον τίτλο της πρώτης κυρίας του τραγουδιού.

Το 1986 είχε κλείσει τριάντα χρόνια στο τραγούδι από τότε που έκανε την πρώτη επαγγελματική εμφάνιση. Βρισκόταν στην χρυσή ωριμότητα της.

Φωτογραφήθηκε για εβδομαδιαίο περιοδικό στο σπίτι της στην Νέα Κηφισιά. Μόλις είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Ισπανία. Είχε βρεθεί εκεί για να παρακολουθήσει αγώνες μπάσκετ. Μάλιστα στον Μαρίνο Κουσουμίδη που έκανε την φωτογράφιση είχε δηλώσει, πως στην Ισπανία είχε ερωτευτεί!

Πιο όμορφη από ποτέ, αφέθηκε στα επιδέξια χέρια του προσωπικού της μακιγιέρ και κομμωτή, του Δημήτρη Σουλελέ, για να την χτενίσει και να της τονίσει λίγο τα χαρακτηριστικά του προσώπου για την φωτογράφιση.

Δείτε μια διαφορετική Μαρινέλλα!