Όχι πιά ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Όχι πιά ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Το Gliss είναι εδώ για να... επανορθώσει!

Για τον Schwarzkopf ακόμα και η πιο εξειδικευμένη ανάγκη των μαλλιών μας αποτελεί... πρόκληση για την ανακάλυψης της ιδανικής φόρμουλας που θα δώσει τη λύση!

Κάπως έτσι προέκυψε το Gliss: η συχνή χρήση βαφών, ξανθιστικών και ισιωτικών προϊόντων προκαλεί φθορές στη δομή της τρίχας, γεγονός που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν ταλαιπωρημένα, χωρίς λάμψη και ζωντάνια. Το Gliss σχεδιάστηκε για την καθημερινή φροντίδα κάθε τύπου μαλλιών, προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης, με πολύτιμα ενεργά συμπλέγματα, για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Χάρη στην τεχνολογία υγρής κερατίνης (liquid keratin) πάνω στην οποία βασίζεται, το Gliss αναστρέφει τις μακροχρόνιες φθορές των μαλλιών και προσφέρει 100% ανανέωση. Αποτέλεσμα: Μαλλιά πλήρως αναδομημένα, λαμπερά και ευκολοχτένιστα!

Και τα (ακόμα) καλύτερα ήρθαν: η γκάμα του Gliss εμπλουτίζεται με μια νέα γενιά πολυτελών ελαίων για απόλυτη αναδόμηση και λάμψη, με καινοτομικά συστατικά υψηλής ποιότητας, που χρησιμοποιούνται εύκολα και γρήγορα- και συγκεκριμένα:


- πριν από το λούσιμο για έξτρα περιποίηση
- κατά τη διάρκεια του λουσίματος αναμειγνύοντάς τα με σαμπουάν
- μετά το λούσιμο ως leave-in treatment, που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα

Τα θαμπά μαλλιά επανορθώνονται και η φυσική τους λάμψη αποκαθίσταται. Με συχνή χρήση, η επιφάνεια της τρίχας αναδομείται και τα μαλλιά αποκτούν φυσικό αποτέλεσμα μόνιμης λάμψης!