19 ενεργά συστατικά μεταμορφώνουν τα μαλλιά σας!

19 ενεργά συστατικά μεταμορφώνουν τα μαλλιά σας!

Πρωταγωνιστούν στη σειρά Gliss Total Repair! 

Ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά: χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, που θα δράσει στην καρδιά της τρίχας και θα αποκαταστήσει την ισορροπία τους, θα επαναφέρει δηλαδή τη υγεία, την απαλότητα και τη λάμψη τους.

Αυτό ακριβώς προσφέρει η σειρά Gliss Total Repair, η οποία αποτελείται από Σαμπουάν, Conditioner, Μάσκα και Λοσιόν. Η φόρμουλα επανόρθωσης της σειράς περιέχει 19 ενεργά συστατικά και μειώνει το σπάσιμο της τρίχας έως και 95%. Χαρίζει απαλότητα και υγιή λάμψη, ενώ η καινοτόμα φόρμουλα επανόρθωσης με υγρή κερατίνη επανορθώνει με ακρίβεια τις φθορές και αναπληρώνει κάθε σοβαρή ρωγμή της τρίχας. Για απαλά μαλλιά, που λάμπουν από υγεία.

Προϊόν-treatment της σειράς, η Τονωτική Λοσιόν Λάμψης, ιδανική για εντατική περιποίηση και αναζωογόνηση της επιφάνειας της τρίχας. Εμπλουτισμένη με υγρή κερατίνη και το σύμπλεγμα 19 ευεργετικών συστατικών, αγκαλιάζει τα ξηρά μαλλιά τρυφερά, τους χαρίζει ιριδίζουσες μεταξένιες αντανακλάσεις, και ταυτόχρονα καταπολεμά το σπάσιμο της τρίχας- και όλα αυτά, μέσα σε δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα αγγίξει τα μαλλιά σας!