Best by test: 5 top προϊόντα για σούπερ λαμπερά μαλλιά!

Best by test: 5 top προϊόντα για σούπερ λαμπερά μαλλιά!

Τα δοκιμάσαμε, τα αγαπήσαμε και σας τα προτείνουμε! 

Βαφές, τεχνικές εργασίες, πιστολάκι, εργαλεία styling, εξωτερικές επιθέσεις... Τα μαλλιά μας βάλλονται από παντού, υποφέρουν σιωπηρά και περιμένουν από εσάς να κάνετε τις σωστές κινήσεις επανόρθωσης!

Αν λοιπόν διαπιστώνετε πως τα μαλλιά σας έχουν χάσει την ζωντάνια και τη λάμψη τους, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τη δύσκολη δουλειά της επανόρθωσης σε έναν ειδικό: το Gliss ερευνά εδώ και χρόνια τη συμπεριφορά της τρίχας και τις ιδιαίτερες ανάγκες της και κάθε φόρμουλα που υπογράφει βασίζεται σε ένα θαυματουργό συστατικό, την Υγροποιημένη Κερατίνη, αλλά και σε ουσίες ταυτόσημες με αυτές της τρίχας, ώστε να επανορθώνει με ακρίβεια τις φθορές, να "γεμίζει" τις ρωγμές της και να επαναφέρει την υγεία, τη δυναμη και τη λάμψη της!

Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφουγκραστείτε τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών σας- τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένες φόρμουλες του Gliss, από τις οποίες επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε εδώ τις 5 πιο δραστικές θεραπείες για άμεσα αποτελέσματα.

Κάντε κλικ στην γκάλερι που σας ετοιμάσαμε και επιλέξτε το ιδανικό treatment που προτείνει το Gliss για τα μαλλιά σας!