Αυτό είναι το μυστικό για ομοιόμορφο μαύρισμα με διάρκεια και χωρίς κοκκινίλες!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το μυστικό για ομοιόμορφο μαύρισμα με διάρκεια και χωρίς κοκκινίλες!

Τα δύο βήματα- κλειδιά πριν βγεις στον ήλιο...

Αγαπάμε τις διακοπές, τον ήλιο, το Καλοκαίρι, τη θάλασσα, τις ανέμελες στιγμές, αλλά σίγουρα όχι τις κοκκινίλες-τράβηγμα που προκαλεί ο ήλιος στην επιδερμίδα μας, το ανομοιόμορφο μαύρισμα, την πρόωρη εμφάνιση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών ως αποτέλεσμα της φωτογήρανσης και φυσικά την αίσθηση της έντονης αφυδάτωσης της επιδερμίδας μας.

Τι κάνουμε, λοιπόν, για να προστατευτούμε απ' όλες αυτές τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας αλλά παράλληλα να πετύχουμε ένα υγιές μαύρισμα;

Νούμερο 1 προτεραιότητα για να επιτευχθεί ομοιόμορφο μαύρισμα με διάρκεια και χωρίς κοκκινίλες είναι η πολύ καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Και καθότι η αντηλιακή προστασία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε ΚΑΘΕ ΩΡΑ της ημέρας- και αυτό είναι κάτι που πραγματικά ΚΑΜΙΑ δεν πρέπει να ξεχνά- η Beatific δημιούργησε έναν έξυπνο συνδυασμό προϊόντων ο οποίος λειτουργεί σε 2 βήματα και προσφέρει εκπληκτικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά το ομοιόμορφο φυσικό μαύρισμα και την σφριγηλότητα της επιδερμίδας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε τα 2 sos βήματα- τα οποία έχω αρχίσει να ακολουθώ πιστά:

Βήμα 1: O super ενυδατικός ορός Beatific Hydrating Comfort για προετοιμασία της επιδερμίδας πριν την έκθεση στον ήλιο. Πρόκειται για ένα βελούδινο ορό που προσφέρει στην επιδερμίδα τέλεια ενυδάτωση. Ιδανικός για υπερβολικά ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Hydrating comfort E 8ed00

Τόσο το σύμπλεγμα Lipidlock όσο και η τεχνολογία Omega ενισχύουν την ανανέωση των κυττάρων, αυξάνουν την εγγενή υγρασία της επιδερμίδας και μειώνουν τις κοκκινίλες προσφέροντας μία υπέροχη αίσθηση. Παράλληλα, τονώνεται η επιδερμίδα και μειώνεται η εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ορό επιδιορθωτικά σε τυχόν κάψιμο από τον ήλιο αφού έχει και επουλωτικές ιδιότητες ενώ είναι επίσης κατάλληλος για προληπτική χρήση πριν από οποιαδήποτε αισθητική πράξη.

Βήμα 2: Η αντηλιακή κρέμα προσώπουBeatific Sun Guard SPF30 για 3πλη αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία αφού προφυλάσσει από την φωτο-γήρανση, την θερμική γήρανση και την χρονο-γήρανση. Βασισμένη στην ιατρική καθοδήγηση και επίβλεψη των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία αλλά και σε δύο καινοτομικά αντιγηραντικά συμπλέγματα, καλύπτει όλο το φάσμα προστασίας που έχει ανάγκη η επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο για να παραμείνει ενυδατωμένη και υγιής.

11291822 880390942032944 1136411053 n 1ebb8

Πρόκειται αρχικά, για το φωτοπροστατευτικό σύμπλεγμα συστατικών της Beatific, Cell Guard UV-IR, που προστατεύει την επιδερμίδα από φθορές που προκαλούνται λόγω της UV & IR ακτινοβολίας, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση της ακεραιότητας των ινών κολλαγόνου, ελαστίνης καθώς και των πρωτεϊνών και έπειτα το αντιγηραντικό σύμπλεγμα Youthgene Pro C, με Alaria SP, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C & Β3 που παρέχει την απόλυτη άμυνα ενάντια στη γήρανση. Άλλος ένας λόγος για να την αγαπήσετε, όπως εγώ; Είναι λεπτόρευστη, ματ, παραμένει αόρατη και το σημαντικότερο δε βαραίνει την επιδερμίδα!