Backstage φωτογραφίες από το πιο fun editorial του Queen!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Backstage φωτογραφίες από το πιο fun editorial του Queen!

H Ισμήνη Νταφοπούλου μοιράζεται μαζί μας backstage στιγμές από τη φωτογράφισή της για το άκρως καλοκαιρινό editorial του Queen!

Γεια σας φίλες μου!

Πάει λίγος καιρός που έχουμε να τα πούμε (σας έλειψα;), ομως κατά την απουσία μου, "μαγειρέψαμε" με την ομάδα του Queen πολύ νόστιμες ιδέες για αυτή εδώ τη στήλη, η οποία ήδη μετονομάστηκε και, όπως σας είπα, πολλά νέα πράγματα έρχονται!!

Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων σχεδόν σοκαριστικές και η κοινωνία γύρω μας σε μία από τις πιο άβολες στιγμές στην ιστορία της μοντέρνας Ελλάδος, ποιος όμως μπορεί να μας στερήσει το καλοκαίρι; Καλοκαίρι σε έναν από τους πιο όμορφους (εαν όχι τον ομορφότερο) τόπους στον πλανήτη;! Ποιος μπορεί να μας στερήσει τον ήλιο και τη θάλασσα, το απέραντο μπλε της χώρας μας, τη γαλήνη και την ηρεμία του καλοκαιριού στην Ελλαδα; Κανείς! Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να "ελαφρύνουμε" λιγάκι το κλίμα, να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα πολιτικά ζητήματα και τις διαφωνίες και να ασχοληθούμε με τα του καλοκαιριού!

Η editorial φωτογράφιση που οργανώσαμε, εμπεριέχει τα πιο βασικά looks με βάση τα φετινά trends στα μαγιό (όπως τα διάλεξε η Ιωάννα Σαλαμούρα), για να διαλέξετε ποιο σας εκφράζει και σας ταιριάζει περισσότερο! Αφεθείτε, λοιπόν , πάρτε κι εσείς μια φέτα καρπούζι και απολαύστε μερικές φωτογραφίες "από την κλειδαρότρυπα" που κατάφερα να μοιραστώ μαζί σας, μία ημέρα πριν τη δημοσιοποίηση του editorial!

MMJ 4173d
FullSizeRender a5482
FullSizeRenderKK 76033
IMG 6284 f9a18

Δείτεολόκληρο το νέο editorial και διαλέξτε κι εσείς τη δική σας αγαπημένη τάση στα μαγιό, για φέτος το καλοκαίρι!

* Δείτε περισσότερες backstage φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Credits:

Φωτογράφος: Σπύρος Κανατάς

Επιμέλεια/ Styling: Ιωάννα Σαλαμούρα

Make-up/ Hair: Χάιντι Αδαμοπούλου

Βοηθός Φωτογράφου: Αλεξία Μπαρόγκα

(Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το all day food & drink "Albatross", Αρτέμιδος 112/ Αρτέμιδα, τηλ. 2294086370)