Η πιο εύκολη -σχεδόν στιγμιαία- λοσιόν για μετά τον ήλιο, σπιτική και... στα μέτρα μας!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Η πιο εύκολη -σχεδόν στιγμιαία- λοσιόν για μετά τον ήλιο, σπιτική και... στα μέτρα μας!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου μας βοηθάει να τη φτιάξουμε τώρα, μόνες μας!

Γεια σας φίλες μου!

Μέσα Αυγούστου και, λίγο πολύ, άλλοι κάνουμε τις διακοπές μας, άλλοι είμαστε κολλημένοι στην πόλη, απολαμβάνοντας (όσο μπορούμε) το απέραντο γαλάζιο της χώρας μας, διαφεύγοντας που και που στις πιο κοντινές μας παραλίες..

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ο ήλιος είναι δυνατός και ποιος από εμάς δεν έχει βρεθεί στη δύσκολη θέση του "καψίματος" στο δέρμα, που δίνει την αίσθηση οτι μας "τραβάει";

Σήμερα, λοιπόν, θα σας πω το δικό μου μυστικό για τις περιπτώσεις αυτές, που έχει αποβεί ουκ ολίγες φορές σωτήριο, και θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση άμεσα!

Αρχικά, το σούπερ κομμάτι της συνταγής αυτής είναι ότι τη φτιάχνει η καθεμιά από εμάς όχι με ακριβή γραμμάρια των συστατικών, αλλά με το μάτι και κατά προσέγγιση. Επίσης, είναι στα "γούστα" της καθεμιάς, μιας και η βάση της πολύ πολύ γρήγορης κρέμας που θα φτιάξουμε είναι η προσωπική μας αγαπημένη ενυδατική σώματος.

Διαλέγουμε, λοιπόν, την κρέμα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε (καλό θα είναι να την έχετε βάλει στο ψυγείο λίγη ώρα πριν για να είναι αρκετά δροσερή), και βάζουμε λίγη ποσότητα από αυτή σε ένα μπολάκι. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και 2-3 περίπου κουταλιές της σούπας δροσερό τζελ αλόης. Αν έχετε, προσθέστε και 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας! Αναμείξτε καλά και εφαρμόστε το προϊόν. Θα κάνει θαύματα στο ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε την ανακουφιστική μάσκα για μετά τον ήλιο που σας είχα προτείνει. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,

~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,

~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!