Φρέσκια και λαμπερή κάθε πρωί, χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Φρέσκια και λαμπερή κάθε πρωί, χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Με τα 6 απλά και γρήγορα tips της Ισμήνης..

Γεια σας φίλες μου!

Πολλές φορές δεν ξυπνάμε κουρασμένες και νιώθουμε το δέρμα μας θαμπό και όχι και τόσο λαμπερό όσο θα θέλαμε; Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως θα βαφόμαστε και θα ταλαιπωρούμε το δέρμα μας με στρώσεις μακιγιάζ κάθημερινά..

Σήμερα λοιπόν θα σας δώσω τις δικές μου συμβουλές για να τονώσετε την εμφάνισή σας, χωρίς ίχνος μακιγιάζ!!

Αρχικά, όλες οι γυναίκες πρέπει να προσέχουμε να διατηρούμε πολύ προσεγμένα , καθαρά και ενυδατωμένα τα βασικά στοιχεία-κλειδιά της εμφάνισής μας, που είναι το δέρμα μας, τα μαλλιά, τα νύχια μας και οι λεπτομέρειες που τονίζουν το πρόσωπό μας, πχ τα φρύδια μας!

[Δείτε εδώ Beauty Home Videos: Τέλεια, συμμετρικά φρύδια για κάθε πρόσωπο!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου μας δείχνει πως να βγάλουμε τα φρύδια μας, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας!]

Αφού φροντίσουμε αυτά να είναι πάντα περιποιημένα, μπορούμε κάθε πρωί να ακολουθούμε αυτά τα 6 tips που εύκολα θα αναδείξουν το πρόσωπό μας και θα φωτίσουν την εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία μας, στη στιγμή!

Πάμε να τα μάθουμε λοιπόν!

1. Μόλις ξυπνήσεις, τρέξε στη ντουζιέρα και φρόντισε το σημερινό σου ντους να είναι όσο πιο κρύο μπορείς να αντέξεις! Αν δυσκολεύεσαι, μπορείς να εναλλάσεις τη ροή του νερού μεταξύ ζεστού και κρύου, πράγμα που θα σε ξυπνήσει και θα σε τονώσει, δίνοντάς σου αίσθηση ζωντάνιας πριν καν ντυθείς για να φύγεις. Αν σου φαίνεται ακατόρθωτο, δοκίμασε να ρίξεις παγωμένο νερό μόνο στο πρόσωπό σου!

2. Λίγο πριν κοιμηθείς τοποθέτησε στην κατάψυξη την ειδική μάσκα αναζωογόνησης ματιών με τζελ, ή εναλλακτικά, δύο μεγάλα κουτάλια της σούπας. Το πρωί που θα σηκωθείς θα τα χρησιμοποιήσεις για ένα γρήγορο μίνι lifting ματιών με φυσικό τρόπο! Το παγωμένο τζελ ή το μέταλλο των κουταλιών θα ξεπρήξει τα μάτια σου, και θα τα κάνει να φαίνονται πιο καθαρά, πιο ξεκούραστα και πιο υγιή, ενώ τυχόν μαύροι κύκλοι θα εξαφανιστούν στη στιγμή! Πιθανόν να μη χρειαστεί να βάλεις ούτε concealer!

3. Επίλεξε ένα πολύ "καθαρό" λουκ για τα μαλλιά σου, ειδικά όταν είσαι άβαφτη. Ο κανόνας ορίζει πολύ καλά ξεμπερδεμένα και όχι ατίθασα μαλλιά, είτε ελέυθερα και χαλαρά για να πλαισιώνουν φυσικά το πρόσωπό μας, είτε σε απλή μεν αλλά πολύ καλά χτενισμένη αλογοουρά, η οποία "τραβάει" το δέρμα του προσώπου και "ανοίγει" τα χαρακτηριστικά μας, και μπορείς να την κάνεις σε 2 μόλις λεπτά!

4. Τσίμπησε ελαφρά τα μάγουλά σου για να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος στα σημεία αυτά και να "ροδίσουν" όσο πιο φυσικά γίνεται.. Στη στιγμή θα δεις την όψη σου να ανανεώνεται!

5. Με τον ίδιο τρόπο, δάγκωσε ελαφρά τα πολύ καλά ενυδατωμένα χείλη σου και δώστους ένα φυσικό χρώμα φρεσκάδας, με τη δυνατότητα να το επαναλάβεις κάθε φορά που το χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα!

6. Είσαι λοιπόν έτοιμη να ντυθείς, και σιχαίνομαι όταν το κάνω αυτό, αλλά θα σου καταρρίψω έναν πολύ βασικό σου (και μου) κανόνα! Κι εγώ είμαι φαν της μονοχρωμίας και του total black στα ρούχα ειδικά το χειμώνα, αλλά όταν βαριέσαι ή δεν προλαβαίνεις να βαφτείς, θα σου πρότεινα να "κολακεύσεις" λίγο τους τόνους της επιδερμίδας σου με κάτι πιο ζωντανό και ζεστό σε χρώμα! Το μαύρο θα σε "αγριέψει" και θα τονίσει τις όποιες ατέλειες του δέρματος και η λάθος απόχρωση του λευκού θα σε κάνει -μάλλον- να φαίνεσαι χλωμή! Μια ροδακινί, γαλάζια, κυπαρισσί, μωβ ή και φλοράλ μπλούζα ή ζακέτα θα σε ανανεώσει στη στιγμή!

Είστε έτοιμες!!

~Στείλτε μου τη δική σας εμπειρία και τις ερωτήσεις σας στο Facebook, και ακολουθήστε με στο Instagram, ή στο Twitter!

Και καλό μας Σαββατοκύριακο!