Αναβαθμίστε το look των χειλιών σας στο φετινό ρεβεγιόν..

Ισμήνη Νταφοπούλου
Αναβαθμίστε το look των χειλιών σας στο φετινό ρεβεγιόν..

Tα tips της Ισμήνης για τις λίγο πιο τολμηρές! 

Γεια σας φίλες μου και χρόνια πολλά!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς μεθαύριο και ποια γυναίκα δε θέλει να εντυπωσιάσει στο ρεβεγιόν; Αποχαιρετίστε το χρόνο που φεύγει με το πιο εορταστικό σας look, συνοδευόμενο από τί άλλο φυσικά; Το εύκολο και αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν!

(Έχετε τελειοποιήσει την τεχνική του; Αν όχι διαβάστε παρακάτω: Ο απόλυτος οδηγός για τα super hot, κόκκινα χείλη της σεζόν..)

Ρεβεγιόν και πάλι ρεβεγιόν όμως, αναρωτιέμαι μήπως τελικά το κλασσάτο αλλά και κλασσικό κόκκινο κραγιόν φορεμένο σε κάθε ρεβεγιόν, ξανά και ξανά, καταντάει λίγο "βαρετό" για μία τόσο ξεχωριστή βραδιά; Αν αναρωτιέστε κι εσείς, και αν θεωρείτε τον εαυτό σας έστω και λίγο πιο "προχωρημένο" σε θέματα μακιγιάζ, τότε ακολουθήστε μία από τις 3 παραλλαγές του look αυτού, ιδανικές κυρίως για τις λίγο πιο τολμηρές!

Παραλλαγή 1 - Τα ombre χείλη

Ombre Lips 1c043

Ο τρόπος να το πετύχετε.. Πολύ απλός! Απλώστε προσεκτικά και με ακρίβεια το κόκκινό σας κραγιόν σε πολύ καλά ενυδατωμένα χείλη και αμέσως μετά περάστε ένα πιο σκούρο (αν τολμήσετε ακόμη και μαύρο) μολύβι στο περίγραμμά τους..

75644950b8315f2c0719820579a840e7 65aac

Όταν τα χείλη σας πάρουν αυτή τη μορφή, "σβήστε" με ένα πινελάκι σταδιακά από το περίγραμμα και προς το κέντρο των χειλιών το σκούρο χρώμα, μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό "ντεγκραντέ" ύφος.

Μπορεί να χρειαστεί να το δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε δύο-τρεις φορές πριν τη μεγάλη βραδιά, όμως μόλις το καταφέρετε, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Παραλλαγή 2 - Glitter Glam

Red Glitter Lips f366c

Αν και θα μπορούσα δικαίως να θεωρηθώ αιώνια εχθρός του glitter -σε οποιαδήποτε μορφή του- ομολογώ πως σε αυτή την Πρωτοχρονιάτικη εκδοχή του, όχι απλά μπορώ να το ανεχτώ, αλλά σας το προτείνω κιόλας.. Αν η 1η παραλλαγή του κόκκινου κραγιόν λοιπόν δε σας ικανοποίησε πλήρως, δοκιμάστε μετά την εφαρμογή του κόκκινου κραγιόν σας να απλώσετε πολύ μικρή ποσότητα παχύρευστου (και κατά προτίμηση άχρωμου) gloss σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σας. Αμέσως, και με τη βοήθεια ενός πολύ λεπτού πινέλου, ακουμπήστε, με προσοχή και ομοιόμορφα, μικρή ποσότητα γκλίτερ (σε μορφή σκόνης), το οποίο θα κολλήσει αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με το gloss που έχετε προηγουμένως απλώσει.

Παραλλαγή 3 - Duo Tones

rose inspired ombre lips look 54028f851ae44289bff663cd88349cde look b59f9

Και αυτό το look συμπεριλαμβάνεται στις "ombre" ή ντεγκραντέ τεχνικές, διαφέρει όμως από το πρώτο, καθώς ξεκινάει από το πιο φωτεινό κόκκινο και κατεβαίνοντας καταλήγει στο πιο σκούρο. Η διακύμανση του χρώματος δηλαδή είναι κάθετη από πάνω προς τα κάτω στα χείλη μας και όχι κυκλική από μέσα προς τα έξω, όπως στην 1η παραλλαγή.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα αν δεν είμαστε και τόσο περίτεχνες με τις μίξεις των μολυβιών χειλιών και των κραγιόν, απλά να εφαρμόσουμε ένα πολύ φωτεινό κόκκινο στο άνω χείλος και ένα πιο σκούρο στο κάτω, ακουμπάτε λιγάκι μεταξύ τους και... έτοιμες!

Αν θέλετε το ακριβές αποτέλεσμα της φωτογραφίας, εφαρμόζετε σε άνω και κάτω χείλη το φωτεινό κόκκινο κραγιόν σας και με το πιο σκούρο -ακόμη και μαύρο- γράφετε μία γενναία γραμμή στο περίγραμμα του κάτω μόνο χείλους, και "σβήνετε" σταδιακά προς τα πάνω, με την τεχνική που περιγράψαμε στο νούμερο 1.

(Διαβάστε επίσης: Τα 5 μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στις γιορτινές μας εμφανίσεις!
-Η Ισμήνη μας δείχνει πώς να τα αποφύγουμε..)

~Στείλτε μου τη δική σας εμπειρία και τις ερωτήσεις σας στο Facebook, και ακολουθήστε με στο Instagram, ή στο Twitter!

Καλή μας χρονιά και ευτυχισμένο το 2016!! Χρόνια πολλά!!! :)