Το πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρικ για να στεγνώνετε τα φρεσκοβαμμένα σας νύχια!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Το πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρικ για να στεγνώνετε τα φρεσκοβαμμένα σας νύχια!

Η Ισμήνη το μοιράζεται μαζί μας..

Γεια σας φίλες μου!

Το 2016 μπήκε για τα καλά και εκτός από καλή χρονιά με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές, έχω να σας ευχηθώ να ομορφαίνετε και να λάμπετε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, με τις συμβουλές φυσικά και όλων των "beauty gurus" του Queen.gr! :)

Το πρώτο μας θέμα για το 2016 είναι ίσως από τα πιο χρηστικά, μιας και ποια δεν έχει βρεθεί σε αυτή την τόσο εκνευριστική θέση.. "Βάφουμε νύχια, τεεεέλεια στρώση! Τι ωραία που το πέτυχα, ας βάλω και μία στρώση top coat να γυαλίσει.. Πςςς καταπληκτικά τα κατάφερα, χαραμίζομαι!!" Και κάπου εκεί οοοουπς! Χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνουμε προσεκτικά και ΟΧΙ!! Ένα νύχι διαλύεται πάντα σα να το κυνηγάει η κατάρα του Τουταγχαμών. Και ξανά ασετόν και πάλι απ την αρχή. Σχεδόν 15 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο μας στα σκουπίδια!

- Διαβάστε επίσης: Μικρά (αλλά μεγαλειώδη) τρικ για να ετοιμάζεστε πιο γρήγορα το πρωί! -

Φυσικά μπορείτε να αποφύγετε την επανάληψη παρόμοιων περιστατικών, αγοράζοντας κάποιο ειδικό ανεμιστηράκι με ειδικούς υποδοχείς δαχτύλων που στεγνώνει τα νύχια σας πιο γρήγορα ή ακόμη και με τα εξειδικευμένα "λαδάκια" που κυκλοφορούν στο εμπόριο και υπόσχονται στεγνό μανικιούρ σε 2-3 μόλις λεπτά! Γιατί όμως να ξοδευτείτε;

Έρχομαι λοιπόν να σας καθησυχάσω και να σας δώσω μία πανεύκολη και πολύ πολύ γρήγορη μέθοδο που μπορείτε να επιστρατεύσετε για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα, ανέξοδα και με απόλυτα φυσικό τρόπο! Ένα μεγάλο μπολ γεμάτο με κρύο νερό (αν δεν έχετε νερό στο ψυγείο σας, μπορείτε να προσθέσετε 5-6 παγάκια σε νερό βρύσης) αρκεί για να κάνει τη δουλειά!

Απλά αφήστε το βερνίκι να έρθει σε επαφή με τον αέρα για 1 λεπτό αφού τα βάψετε, και αμέσως μετά βυθίστε τα στο κρύο νερό (με προσοχή να μην ακουμπήσουν μεταξύ τους ή στα τοιχώματα του μπολ) και περιμένετε 2-3 λεπτά! Όταν βγάλετε το χέρι σας από το νερό θα διαπιστώσετε πως οι στρώσεις βερνικιού έχουν σκληρύνει και οι πιθανότητες πια να χαλάσει το μανικιούρ σας με κάποια απρόσεκτη κίνηση, έχουν ελαχιστοποιηθεί!

243 ce230

Έτοιμες!! Και μην ξεχνάτε το πιο αστραφτερό σας χαμόγελο.. Καλή μας ημέρα!!

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,

~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,

~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!