Τρομακτικά λάθη στο μακιγιάζ... Οι πιο ντροπιαστικές στιγμές των σταρ!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Τρομακτικά λάθη στο μακιγιάζ... Οι πιο ντροπιαστικές στιγμές των σταρ!

Και πώς να τις αποφύγουμε...

Γεια σας φίλες μου!

Τελευταία παρατηρώ πως πολλά κορίτσια στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν, το παρακάνουν λίγο με το μακιγιάζ τους.. Και φυσικά όλοι έχουμε τις κακές μας στιγμές.. Ακόμη και οι μεγαλύτεροι σταρς του Χόλιγουντ!

Δείτε λοιπόν αυτά τα (τραγικά κατ΄εμέ) παραδείγματα προς αποφυγή, και σκεφτείτε το δύο φορές πριν πέσετε στην ίδια παγίδα!!

Πρώτο και κυριότερο.. Όλες μας σιχαινόμαστε τη γυαλάδα της λιπαρότητας και τα σπασίματα του concealer κάτω από τα μάτια μας.. Η λύση; Πουδρίτσα σε μορφή σκόνης. Προσοχή όμως, δε θέλετε να το παρακάνετε όπως αυτές εδώ οι κυρίες που ξέχασαν οτι το φως του καθρέφτη τους καμία σχέση δεν έχει με τα φλας των φωτογράφων!!

photojoiner 2 05e1b

Και φυσικά εγώ η ίδια πριν λίγες ημέρες σας έδειξα σε video πως να κάνετε το λεγόμενο contouring και highlighting, εδώ -->

(Πετύχετε πανεύκολα μόνες σας τις επαγγελματικές φωτοσκιάσεις!)

και σας τόνισα πως ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ορατές ΓΡΑΜΜΕΣ στο δέρμα μας, αλλά ΜΟΝΟ τις σκιές και γιαυτό πρέπει να φροντίσετε να "σβήσετε" πολύ καλά την όλη τεχνική, για να αποφύγετε τα σημάδια στη μύτη των παρακάτω κυριών..

photojoiner f1b23

Και προς Θεού φίλες μου! Μην το παρακάνετε.. Κανείς ποτέ δε μας είπε "Τι όμορφη που είσαι σήμερα", όταν είχαμε βάλει επάνω μας την "Άρτα και τα Γιάννενα" όπως οι παρακάτω celebrities.. (Και αν κάποιος σας το είπε, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε τη σχέση σας μαζί του!)

Γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι φιλόσοφοι, παν μέτρον άριστον!!

photojoiner 3 8eaf5

Θα μου πείτε βέβαια, άνοιξη έρχεται και βλέπω αυτές τις ωραίες τάσεις στα περιοδικά, με φανταστικά χρώματα στα μάτια και πόσο το ζηλεύω.. OXI! Δείτε λοιπόν πως ακόμη και οι πιο εξειδικευμένοι make up artists, πολλές φορές αδυνατούν να ολοκληρώσουν σωστά το συγκεκριμένο look. Θα σας συμβούλευα λοιπόν να παραμείνετε πιστή στις φυσικές και γήινες αποχρώσεις που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας.. Και σε επόμενα θέματα θα σας δείξω πως μπορείτε εύκολα να υιοθετήσετε μικρές λεπτομέρειες αυτής της τάσης, χωρίς να κινδυνεύσετε να μοιάσετε με ..clown!

photojoiner 62673

Τελευταίο και σημαντικότερο.. Πολλές φορές νομίζουμε πως το να απλώσουμε λίγο περισσότερο bronzer στην επιδερμίδα μας, ή να τραβήξουμε λίγο παραπάνω τη γραμμή του eyeliner, ή και να μεγαλώσουμε αν θέλετε λιιιίγο τα χείλη μας με το περίγραμμα, θα μας κάνει πιο sexy.. Και δεν έχετε άδικο, όμως πρέπει να έχετε πολύ σωστή τεχνική για να το κάνετε αυτό, αν λοιπόν δεν την έχετε τελειοποιήσει, ξανασκεφτείτε το.. Ειδάλλως δείτε τι μπορεί να συμβεί..

photojoiner 2 121f9

Σε όλες τις παραπάνω σχεδόν "καταστροφικές" περιπτώσεις, αποδεικνύεται περίτρανα πως το φυσικό look είναι το πιο ωραίο.. Και φυσικά το πιο ασφαλές!! Χρησιμοποιούμε λοιπόν τα προϊόντα μακιγιάζ μας σοφά και με μέτρο!!

Καλή συνέχεια φίλες μου!!

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,

~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,

~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!