Υγιές αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα; Κι όμως γίνεται!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Υγιές αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα; Κι όμως γίνεται!

Δείτε ποια είναι η σωστή ώρα να πίνετε το νερό σας, και πώς αυτό κάνει θαύματα! 

Καλημέρα φίλες μου!

Καλοκαιράκι ξεπροβάλλει σιγά σιγά και τα χοντρά μας ρούχα αρχίζουν να ανεβαίνουν στα πολύ ψηλά ράφια της ντουλάπας μας.. Ανήκετε μήπως κι εσείς στην κατηγορία των γυναικών που αυτή την εποχή θα ήθελαν ενδεχομένως να χάσουν μερικά κιλάκια αλλά δεν είναι διατεθειμένες να "θυσιάσουν" την υγεία τους στο βωμό της εμφάνισης;

Νέα έρευνα αποδεικνύει πως μπορούμε!

Η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι το νούμερο ένα και πιο σημαντικό βήμα για να κρατάμε τη γραμμή μας και το σώμα μας όχι μόνο ελκυστικό αλλά και υγιές.. Προσωπικά, είμαι πολύ κατά της υπερβολικής δίαιτας, της στέρησης και των δήθεν αποτοξινοτικών μεθόδων που προκαλούν σοκ στον οργανισμό και σημαντική μείωση των υγρών του σώματος, με αποτέλεσμα να νομίζεις πως άρχισες να χάνεις (σκέφτεσαι: ουάου, δούλεψε αμέσως!) και στην πραγματικότητα απλά να εξαντλείς το σώμα σου! Επιμένω λοιπόν πως το Α και το Ω είναι η σωστή διατροφή και η άσκηση, ποιον θα έβλαπτε βέβαια και ένα μικρό τρικ που θα κάνει τη διαφορά;

Σήμερα λοιπόν δεν είμαι εδώ για να σας πω αυτά που ήδη ξέρετε..

[Διαβάστε επίσης: Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία, στο πιο απρόσμενο τρόφιμο (που σχεδόν πάντα πετάμε)!!]

Η νέα αυτή έρευνα μεγάλης αμερικάνικης εφημερίδας απέδειξε πως το να πίνεις το νερό σου τη σωστή ώρα της ημέρας συμβάλλει κατά πολύ στην αποτελεσματική ρύθμιση της διατροφής μας και κατά συνέπεια στη μείωση του λίπους στο σώμα μας..

Το νερό (όπως όλοι γνωρίζουμε) είναι το πολυτιμότερο αγαθό, το ελιξήριο της ζωής, μας ενυδατώνει και μας ομορφαίνει, κρατάει το δέρμα μας σφριγηλό και νέο, αναζωογονεί τα κύτταρά μας και ενεργοποιεί τους μύες και τα ζωτικά μας όργανα.. Οφείλουμε μέσα στη διάρκεια της ημέρας να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια και, ει δυνατόν, ακόμη περισσότερο! Η έρευνα λοιπόν αυτή έρχεται να μας πει πως σε πειραματικό περιβάλλον 41 ενήλικες έπιναν το νερό τους πριν το εκάστοτε γεύμα τους, ενώ 43 άλλοι έπιναν νερό αυθόρμητα, όποτε διψούσαν. Μετά από διάστημα 12 εβδομάδων, η ομάδα των ανθρώπων που έπιναν το νερό τους πριν τα 3 βασικά τους γεύματα είχαν χάσει κατά μέσο όρο 4 κιλά, χωρίς καμία αλλαγή στη διατροφή τους, καμία δίατα και καμία στέρηση!

how to drink more water 171a0

Δοκιμάστε λοιπόν κι εσείς να πίνετε τουλάχιστον 1-2 ποτήρια νερό πριν τα βασικά γεύματα της ημέρας.. Θα αισθανθείτε τη φρεσκάδα και παράλληλα θα μειώσετε σταδιακά τη λαιμαργία και την όρεξη για τυχόν μικρές διατροφικές "απιστίες".. Σύντομα θα σας γράψω και για το δικό μου κολπάκι, πώς μου αρέσει να πίνω το νερό μου και με τι το εμπλουτίζω για μία έξτρα ώθηση αναζωογόνησης..

Μείνετε συντονισμένες!

ΧΧ, Ισμήνη.

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,

~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,

~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!