Θέλεις να "προηγηθείς" της πιο hot τάσης της επόμενης σεζόν; Η Ισμήνη σου δείχνει πώς!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Θέλεις να "προηγηθείς" της πιο hot τάσης της επόμενης σεζόν; Η Ισμήνη σου δείχνει πώς!

Δες το βίντεο και μάθε πώς να πετύχεις πανεύκολα τις πολυπόθητες spider lashes!! 

Γεια σας κορίτσια μου!!

Τις τελευταίες ημέρες μου κίνησε το ενδιαφέρον ένα μήνυμα μίας από εσάς που μου ζήταγε να σας δείξω τις περιβόητες spider lashes ή αλλιώς βλεφαρίδες- αράχνη.. Προσωπικά αγαπώ πολύ αυτή την τάση και πολλές φορές την υιοθετώ στο μακιγιάζ μου, οι περισσότεροι make up artists όμως πάντα την αντιμετώπιζαν εχθρικά και ήταν για εκείνους το μεγάλο "don't" στο μακιγιάζ. Προ εβδομάδων όμως, σε δύο από τα μεγαλύτερα shows στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, είδαμε να επικρατεί αυτή η τάση. Ο Jason Wu στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, καθώς και ο Dior στο Παρίσι, επέλεξαν να τη λανσάρουν σα νέα τάση και εμείς χαιρόμαστε πολύ για αυτό!!

IMG 2407 4e611
IMG 2408 58f98

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν, σας δείχνω πως να υιοθετήσετε την τάση αυτή πριν την εποχή της, καθώς λανσαρίστηκε στις πασαρέλες των φθινοπωρινών κολεξιόν του 2016 κι εσύ μπορείς να την δοκιμάσεις σήμερα κιόλας!!

Η μικρή παγίδα των spider lashes είναι πως δεν ταιριάζουν σε όλους, αν όμως θέλετε να κάνετε το λουκ σας λίγο πιο "extreme" και μπορείτε να το υποστηρίξετε, σας υπόσχομαι προσωπικά πως θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται τεράστια, σαγηνευτικά σαν μάτια κούκλας και ταυτόχρονα θα απογειώσει το στυλ σας!

Επίσης, ο κανονικός τρόπος να τις κάνετε σούπερ-δραματικές (όπως και θα 'πρεπε να είναι) εμπεριέχει ένα βήμα στο οποίο βάζεις με συγκεκριμένο τρόπο λίγη πούδρα σε σκονη (ταλκ) ανάμεσα στις στρώσεις και έτσι τις ενισχύετε ακόμη περισσότερο. Στο βίντεο επέλεξα να σας δείξω τον απλό κλασσικό τρόπο μιας αρχικά μπορείτε να διαλέξετε κι εσείς μάσκαρα με ίνες (που κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά) και δεύτερον θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στη διαδικασία να ταλαιπωρήσουμε ενδεχομένως τα μάτια μας (μιας και δεν περπατάμε στις πασαρέλες των παραπάνω οίκων ρε κορίτσια!)

Δείτε λοιπόν παρακάτω το βίντεο και τολμήστε το κι εσείς!!

Μείνετε συντονισμένες! :)

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη.

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!