Αυτό είναι το trend που ΔΕΝ πρέπει να υιοθετήσεις φέτος το καλοκαίρι (και όχι μόνο)!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Αυτό είναι το trend που ΔΕΝ πρέπει να υιοθετήσεις φέτος το καλοκαίρι (και όχι μόνο)!

Αστυνομία της Μόδας.. Συναγερμός! 

Καλημέρα φίλες μου!

Μαζί και αυτή την εβδομάδα, και παρόλο που σιγά-σιγά καλοκαιριάζει, ο καιρός όλο και μας κάνει τα τερτίπια του. Εμείς φυσικά έχουμε "ξεσηκωθεί" και τα πέδιλα και τα σανδάλια μας έχουν βγει ήδη από τις ντουλάπες και πρωταγωνιστούν στις καθημερινές μας εμφανίσεις.. Και θα σας εξηγησω λίγο παρακάτω τι σχέση έχουν όλα αυτά με το σημερινό μας θέμα..

Έχετε ακούσει ποτέ για τις τρελές Ασιατικές ανακαλύψεις τύπου τηλεμάρκετινγκ; (Σας έχω ήδη ετοιμάσει το επόμενο άρθρο για αυτές). Μερικές -παραδόξως- είναι αρκετά πετυχημένες και δίνουν το έναυσμα για τη δημιουργία πολύ χρήσιμων αντικειμένων.. Μερικές άλλες όμως...! Σου λέει τώρα ο Ασιάτης, καιρός που είναι, πρωτοβγάζουν οι περισσότερες τα δαχτυλάκια τους σε κοινή θέα, προλαβαίνουν όμως όλες να τα περιποιηθούνε; Πολλές φορές αυτό μοιάζει δύσκολο, έως και ακατόρθωτο!

Γιατί λοιπόν να θυσιάσεις την ωραία σου εμφάνιση με το φανταστικό σου πεδιλάκι; Επειδή δεν έχεις προλάβει να κάνεις πεντικιούρ; Πφφφ. Λεπτομέρειες! Σου βρήκα τώρα το νέο trend που θα σου λύσει τα χέρια.. Απολύτως διάφανο, καλοκαιρινό καλσόν, που καταλήγει όχι σε "γάντι" που αγκαλιάζει όλο το πέλμα, αλλά ξεχωρίζει ένα-ένα δάχτυλο και μάλιστα στο κάθε ένα από αυτά έχει ζωγραφισμένο ένα νύχι που μοιάζει να έχει βγει μόλις από ινστιτούτο νυχιών. Το φοράς και μοιάζει σαν να είναι τα πραγματικά σου νύχια -λέει στη διαφήμιση- και μάλιστα σούπερ περιποιημένα! Πρακτικό. Εεε;

Japanese Pedicure Stockings 4eb2c

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!! ΟΧΙ!!!! Ο συναγερμός του στυλ έχει σημάνει πόλεμο και οι bloggers σε όλο τον κόσμο έχουν απαρνηθεί αυτή την παραπλανητική εφεύρεση, που η μόνη χρησιμότητά της είναι, ενδεχομένως, τις Απόκριες, με κίνδυνο ακόμη και τότε να σας συλλάβει η αστυνομία της μόδας! Αρχικά πιστεύω πως κανένα (μα κανένα) διάφανο καλσόν δεν είναι πραγματικά διάφανο. Προσωπικά, ποτέ μου δεν το συμπάθησα και στις περισσότερες περιπτώσεις το βρίσκω εντελώς άχρηστο. Ας πούμε όμως ότι σε δελέασε και θέλεις να το φορέσεις. Βρες το κατάλληλο, το πιο ματ, το πιο διάφανο, το πιο διακριτικό, και προς Θεού, φόρεσέ το με ένα γοβάκι, μια μπαλαρίνα ή εν πάσει περιπτώσει, με κλειστά παπούτσια.. Χωρίς δαχτυλάκια, νυχάκια και ζωγραφισμένα σχεδιάκια!

Japanese Pedicure Stockings2 92fa1

Λέμε όχι σε αυτή την τάση λοιπόν! Όσο κι αν τεμπελιάζεις, όσο κι αν δεν προλαβαίνεις να κλείσεις ένα ραντεβού για πεντικιούρ, μπορείς μόνη σου να περάσεις ένα απαλό βερνικάκι στα νύχια των ποδιών σου 10 λεπτά πριν κοιμηθείς το βράδυ. Κι αν όχι, τότε δεν πειράζει.. Δε χάθηκε ο κόσμος, μπορείς να φορέσεις τα sneakers σου και αύριο!

~Περιμένω τις απορίες και τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη.

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!