Αγόρασε κι εσύ τα παπούτσια της σεζόν, έξυπνα και οικονομικά!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Αγόρασε κι εσύ τα παπούτσια της σεζόν, έξυπνα και οικονομικά!

Κάναμε βόλτα στα μαγαζιά με την Ισμήνη.. 

Προσπαθείτε κι εσείς να μετριάσετε την ακατανίκητη επιθυμία του υπερκαταναλωτισμού που “ξυπνάει” μέσα μας αυτή η εποχή; Προσωπικά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει, αλλα θέλω ξαφνικά όλα τα μαγιό, όλα τα σανδάλια, όλα τα φορεματάκια, όλα τα αξεσουάρ που κυκλοφορούν και προφανώς δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να ξοδέψουμε όλο μας το μισθό κορίτσια μου!!

Βέβαια -την αμαρτία μου θα την πω- τις προάλλες περπατούσα στο Riverwest με φίλες μου και επειδή, όπως πάντα, η τελευταία αργεί σε τραγικό βαθμό, αποφασίσαμε να τσεκάρουμε τις βιτρίνες!

Το μάτι μου έπεσε σε κάτι πολύ ενδιαφέρον, που σήμερα το έφερα εδώ για να το μοιραστώ μαζί σας.. Τελικά δε χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία για να ικανοποιήσουμε την ξεκάθαρα λογική και δίκαιη ανάγκη μας για ένα ακόμη ζευγάρι παπούτσια.. Τι παραπάνω είχε δηλαδή η Carrie του Sex And The City από εμάς; Λιιιιίγο πιο ευρύχωρες ντουλάπες; Χμμμ, σιγαααά!

Λοιπόν επειδή δε θέλω να σας μιλάω με γρίφους, το κατάστημα-θησαυρός που ανακάλυψα λέγεται Sandy S. και βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Riverwest. Εκεί βρήκα -μεταξύ άλλων- τα φανταστικά σχέδια της Adam’s shoes (που είναι από τα πολύ αγαπημένα στην ελληνική αγορά και θα το διαπιστώσετε και μόνες σας ρίχνοντας μία ματιά).. Και για του λόγου το αληθές, αυτό που με τράβηξε στη βιτρίνα σας το έχω φωτογραφίσει! Άλλωστε μπήκα αμέσως να το δοκιμάσω..

FullSizeRender 22 45cf4

Μέσα στο κατάστημα έπαθα το εξής, άρχισα να δοκιμάζω και συνειδητοποίησα πόσο ωραία -αν και οικονομικά- παπούτσια μπορεί να βρει κανείς, και δοκίμασα κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο.. Και κατέληξα να φύγω φυσικά με εντελώς διαφορετικό σχέδιο από αυτό που με είχε τραβήξει στη βιτρίνα και σα να μην έφτανε αυτό πήρα και άλλο ένα για δώρο! Με τέτοια ποικιλία και σε τόσο φοβερές τιμές, αλίμονο αν δεν υπέκυπτα..

Αρχικά έψαξα τα σανδάλια... Γιατί ποιος δε θέλει το μοδάτο (ιδανικά αρχαιοελληνικό) σανδάλι για όλες τις ώρες;

FullSizeRender 24 f1616

Έπειτα ζήτησα να μου δώσουν αυτές τις μοναδικές ασημένιες και χρυσές εσπαντρίγιες.. Το παπούτσι της “ δύσκολης” εποχής (που δεν ξέρουμε αν αρμόζει το μποτάκι ή το σανδάλι), με μία διακριτική πινελιά λάμψης, που μπορεί να δώσει στυλ σε όλες μας τις εμφανίσεις..

FullSizeRender 18 43e30

Τελικά αποφάσισα πως ήθελα να δοκιμάσω και τακούνια.. Ναι ήμουν σίγουρη. Βραδινά πέδιλα!

FullSizeRender 23 55725

Ή μήπως δεν ήμουν και τόσο σίγουρη τελικά; Ας βάλω και κάτι πιο ήσυχο, ψηλό τακούνι μεν αλλά ίσως λίγο πιο άνετο;; Φανταστικό σχέδιο!!

FullSizeRender 17 8a970

Και αυτές οι πλατφόρμες; Σε όλα τα σχέδια και τα χρώματα για όλα τα γούστα!

FullSizeRender 21 536c6

Πφφφφφ και άντε να αποφασίσεις ε;; Να το κάνετε κι εσείς με τις φίλες σας, γιατί ειδάλλως δε θα αποφασίσετε ποτέ!

FullSizeRender 20 f5c3d

Εγώ τελικά έφυγα όχι με μία αλλά με δύο σακούλες.. Και το πορτοφόλι δεν άδειασε κορίτσια!!

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα! :)

~Περιμένω τις απορίες και τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη.

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!