Κι όμως, μπορείτε κι εσείς να φέρετε το καλοκαίρι στο μπάνιο σας (και στη δουλειά σας)!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Κι όμως, μπορείτε κι εσείς να φέρετε το καλοκαίρι στο μπάνιο σας (και στη δουλειά σας)!

Διαλέξτε σήμερα τη δική σας αγαπημένη μυρωδιά..

Καλημέρα φίλες και φίλοι μου!!


Σας στέλνω την καλημέρα μου από το γραφείο φυσικά (όχι ότι δεν περνάμε φανταστικά εμείς οι Queenettes εδώ) αλλά πόσο λαχταράω κάθε πρωί το καπελάκι μου και μία ξαπλώστρα σε μία ονειρική παραλία, κάτω από ένα φοίνικα, χαλαρώνοντας με τις απίθανες μυρωδιές του καλοκαιριού..


Σας έφτιαξα ε;; Και που είστε ακόμη.. Γιατί τώρα θα σας ενθουσιάσω.. Σα γνωστή summer lover, δε μπορώ φυσικά να παρατήσω τη δουλειά μου και να τρέχω στις παραλίες, έπρεπε οπωσδήποτε να βρω τρόπους να παίρνω το καλοκαίρι μαζί μου στο γραφείο! Και τι λέτε, δε θα τους έβρισκα ΟΛΟΥΣ;; :D
Αλίμονοοοο!! Έβγαλα από τη ντουλάπα τα αγαπημένα μου σανδάλια των διακοπών, εφοδιάστηκα με μπρελόκ από φοίνικες, κόλλησα στο πληκτρολόγιό μου καλοκαιρινά τοπία σε γράμματα, και τι δεν έκανα! Τίποτα όμως δε δούλεψε σαν τη μυρωδιά που παίρνω μαζί μου κάθε μέρα από όταν το ανακάλυψα.. Βρήκα τις μυρωδιές του καλοκαιριού σε σειρές αφρόλουτρων, και κάθε πρωί μετά το ντους αισθάνομαι οτι παίρνω το καλοκαίρι μαζί μου!


Τα πέτυχα τυχαία κάνοντας τα κλασσικά μου ψώνια για το μπάνιο του σπιτιού, και μου κίνησαν την περιέργεια όταν είδα πως βγαίνουν σε shower gels αλλά και σε bath foams για να διαλέξει κανείς! Φυσικά το ξέρετε πως λειτουργώ μόνο με τη μύτη, αμέσως έσπευσα να τα μυρίσω.. Πιθανόν τα γνωρίζετε ήδη, τα λένε Vidal και οι μυρωδιές τους είναι φανταστικές!! Διάλεξα την αγαπημένη μου και αμέσως γυρνώντας σπίτι, γέμισα τη μπανιέρα μου με απίθανο πλούσιο αφρό και ενθουσιάστηκα!! Μέχρι και το αγόρι μου έχει ξετρελαθεί με τις μυρωδιές του.. Φέρνει το καλοκαίρι στο μπάνιο μας! Μέχρι και παπάκι μπάνιου πήρα για να το απολαμβάνω όσο το δυνατόν περισσότερο.. :)

IMG 6896 16d5b

Φυσικά εφοδιάστηκα και με άλλα αρώματα της σειράς και προς μεγάλη μου ευχαρίστηση, ανακάλυψα πως διατίθενται μέχρι και σε κρεμοσάπουνα!!

IMG 6900 0df78

Και τι πιο ωραίο από την αίσθηση αυτή.. Το έχω καθιερώσει, ακόμη και όταν δεν έχω χρόνο για ένα πλούσιο μπάνιο, χρησιμοποιώ το αφροντούς και “ταξιδεύω” στο λεπτό! Κάθε πρωί ακολουθώ την ιεροτελεστία πριν φύγω για τη δουλειά και είτε δουλεύω στο γραφείο, είτε εκτός, οι μυρωδιές αυτές με ακολουθούνε όλη την ημέρα.. Κλείνω τα μάτια και βρίσκομαι σχεδόν σε διακοπές!!

IMG 6898 f4622

Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα! Διαλέξτε τις δικές σας αγαπημένες μυρωδιές επιλέξτε χρωματιστά παπάκια και ταξιδέψτε κι εσείς..

IMG 7194 85252

~Περιμένω τις απορίες και τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη.

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!