Εσείς δοκιμάσατε τη UV κάμερα της NIVEA;

Ισμήνη Νταφοπούλου
Εσείς δοκιμάσατε τη UV κάμερα της NIVEA;

Η δική μας Ισμήνη βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Μαρίνα Φλοίσβου κι έγινε φίλη με τον ήλιο! Δείτε τι ανακάλυψε!

Καλημέρα φίλες μου αγαπημένες, αλλά και φίλοι μου, μιας και σήμερα το θεματάκι μας απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας..

Αν θυμάστε πριν μερικές εβδομάδες σας είχα δείξει στο θέμα “Το σοκαριστικό βίντεο που θα σε μάθει κι εσένα να προσέχεις την επιδερμίδα σου !” , βίντεο με το τεστ φωτογήρανσης που πραγματοποίησε ο Thomas Leveritt με τη βοήθεια UV κάμερας και φυσικά έγινε viral! Ποιος δε θα ήθελε να δει τη ζημιά που έχει προκαλέσει ο ήλιος στην επιδερμίδα μας που δυστυχώς δεν μπορεί να φανεί (προφανώς) με γυμνό μάτι; Η ανταπόκρισή σας στο post αυτό ήταν τεράστια και εγώ χάρηκα ιδιαιτέρως. Κι αυτό γιατί συνειδητοποίησα πόσοι άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένου του εαυτούλη μου) αποφεύγουν/ξεχνάνε/βαριόνται να χρησιμοποιήσουν αντηλιακή προστασία και μέσα από αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο, μερικοί (αν όχι όλοι) επιτέλους αναθεωρήσαμε και αλλάξαμε τις συνήθειές μας..

Έλα όμως που όχι απλά δεν έμεινα σε αυτό αλλά ανταποκρίθηκα στο πρωτότυπο κάλεσμα της NIVEA στη Μαρίνα Φλοίσβου, το προηγούμενο σαββατοκύριακο.


Σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη μοναδική μου εμπειρία!

IMG 6997 110cc

Η δημιουργική ομάδα της NIVEA διοργάνωσε ένα διήμερο event στη Μαρίνα Φλοίσβου, προσκαλώντας τον κόσμο να δοκιμάσει την UV κάμερα. Όσοι τα κατάφεραν – και πιστέψτε με, ήταν πολλοί! - είδαν με τα ίδια τους τα μάτια, πόσο μεγάλος εχθρός της επιδερμίδας μας μπορεί να γίνει μερικές φορές ο ήλιος, αλλά και πώς μπορούμε πολύ εύκολα και απλά να τον κάνουμε φίλο μας!

IMG 6993 3457d

Το κοινό έσπευσε να τεστάρει την επιδερμίδα του αλλά και να δει κατά πόσο το αντηλιακό κάνει όντως πράξη αυτό που υπόσχεται. Οι ειδικοί στήσανε απλά το videowall και τη UV κάμερα! Μεγάλοι αλλά και παιδιά έπαιρναν σειρά για να δούνε με τα ίδια τους τα μάτια όσα σας εξήγησα παραπάνω. Επίσης, οι άνθρωποι της NIVEA ενημέρωναν τον κόσμο για τις επιπτώσεις της μη προστατευμένης έκθεσης στον ήλιο αλλά και για τα κατάλληλα προϊόντα για τον δικό τους τύπο επιδερμίδας. Εγώ προμηθεύτηκα τα αγαπημένα μου αντηλιακά NIVEA και νιώθω ήδη προστατευμένη!

IMG 7040 0db8f
IMG 7056 215b2

Η κοσμοσυρροή ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, αλλά κάπου στις 15:00 κατάφερα κι εγώ να πάρω θέση στην καρέκλα. Ένα θα σας πω.. Σοκαρίστηκα! Από τη κάμερα UV έχουν αφαιρεθεί τα σχετικά φίλτρα που κάνουν αόρατη την υπεριώδη ακτινοβολία και έχεις τη δυνατότητα να δεις ξεκάθαρα το «πώς σε βλέπει ο ήλιος»! Στη συνέχεια χρησιμοποιείς το αντηλιακό και αμέσως βλέπεις πως σε όποιο σημείο το απλώνεις, εμφανίζεται ένα “μαύρο” φιλμ προστασίας! Μεγάλοι και μικροί ενθουσιάστηκαν! Και εγώ… πρώτη και καλύτερη!

IMG 7047 a7881
IMG 7046 2feb6
36 COLOR 121cd

Ποιο είναι λοιπόν το συμπέρασμα; Όλοι μας πρέπει να εντάξουμε στη καθημερινότητά μας τη χρήση του αντηλιακού καθώς καμία κρέμα ημέρας δεν μπορεί να μας προστατεύσει από την υπεριώδη ακτινοβολία. Με αυτό τον τρόπο και παρέα με το NIVEA Sun, κάνουμε τον ήλιο φίλο και απολαμβάνουμε το καλοκαίρι μας ξέγνοιαστα και με ασφάλεια!

Γίνετε κι εσείς UV fighters μαζί μου!!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να γίνεις και εσύ UV Fighter μπες στο http://www.nivea.gr/experience/ext/el-GR/UVFIGHTERS

FullSizeRender 19 280d6

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη.

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!