Η πιο γλυκιά όαση δροσιάς, στην καρδιά του καύσωνα, χωρίς καθόλου ζάχαρη!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Η πιο γλυκιά όαση δροσιάς, στην καρδιά του καύσωνα, χωρίς καθόλου ζάχαρη!

Με τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού στέβια!

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι μου!

Είτε ένα βήμα πριν, είτε αμέσως μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές, όπου κι αν σας πετυχαίνω, σίγουρα αυτό είναι ένα θέμα που σας αφορά..


Κι αυτό γιατί, στην καρδιά πια του καύσωνα, οι φιλότιμες προσπάθειες να δροσιστούμε είναι πολλές φορές μάταιες, ή ακόμη και “απαγορευτικές”! Γιατί ποιος ξεδιψάει με σκέτο νερό και από την άλλη ποιος δε λαχταράει ένα πλούσιο παγωτό, μια παγωμένη γρανίτα, ή ένα δροσιστικό κρύο τσάι;;; Αλλά πόσες θερμίδες και ζάχαρη (!!) που μετά σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις.. Ε;;
Ε λοιπόν μας βρήκα τη λύση!!

IMG 1984

Το κρύο τσάι βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ είναι εδώ! Αυθεντικό και σούπερ δροσιστικό, παγωμένο τσάι του βουνού, που φυτρώνει στα ελληνικά βουνά, σε υψόμετρο άνω των 500μ. Συλλέγεται με το χέρι, αποξηραίνεται φυσικά και βράζεται παραδοσιακά, διατηρώντας όλα τα συστατικά του φυτού, χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία Δεν περιέχει συντηρητικά, καφεΐνη και χρωστικές, ενώ διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση του. Το βρήκα σε κλασσική γεύση αλλά και σε αρώνια ή λεμόνι! Το λεμονάκι όπως πάντα το αγαπημένο μου (σταθερή αξία) αλλά η αρώνια με ξετρέλανε! Νομίζω πως κόλλησα μαζί της!!

IMG 1926


Η φρέσκια, ελληνική Αρώνια, είναι υπεύθυνη για τη συγκέντρωση υψηλότατου ποσοστού θρεπτικών συστατικών. Τι άλλο να ζητήσω;


Σε προκαλώ.. Σιγουρέψου πως έκλεισες τα μάτια για να το μυρίσεις πριν το δοκιμάσεις! Οι μυρωδιές του θα σου φέρουν στο μυαλό καλοκαιρινές αναμνήσεις και θα σε κάνουν να θέλεις να το πιεις μονορούφι!
Και γιατί όχι;;; Όταν είναι το πρώτο συσκευασμένο, κρύο τσάι του βουνού χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης; Με τις γλυκαντικές ιδιότητες του φυτού stevia μπορούμε τώρα να το απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις! Ξεδιψάστε άφοβα και καλέστε όπως εγώ, φίλους να το απολαύσουν μαζί σας!

IMG 1983

Η αγαπημένη μου παγωμένη απόλαυση, χωρίς ενοχές, φέτος το καλοκαίρι!

Δοκιμάστε το!!

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη