Αυτό είναι το κραγιόν που θα λατρέψεις κι εσύ φέτος το χειμώνα..

Ισμήνη Νταφοπούλου
Αυτό είναι το κραγιόν που θα λατρέψεις κι εσύ φέτος το χειμώνα..

Αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει, επιβάλλεται να το τολμήσεις!

 

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα, που θα γίνετε ακόμη ομορφότερα με το σημερινό μας tip!

Το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε και δυστυχώς μαζί του πήρε και τις έντονες φούξια/κοραλλί αποχρώσεις των κραγιόν μας και μας έφερε ένα φθινόπωρο που αναγκαστικά μας εμπνέει για αποχρώσεις πιο βαθιές και πιο «μουντές».

Πολλές μετά το καλοκαίρι στρεφόμαστε κατευθείαν στο εκτυφλωτικό κόκκινο που μας φτιάχνει τη διάθεση, ενώ η εποχή προσπαθεί να κάνει το αντίθετο όμως... ήρθε η ώρα να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό, δεν νομίζετε;

Μιας και το κόκκινο είναι κατά τη γνώμη μου το απόλυτο must, προτείνω να το κρατήσουμε, τι θα λέγατε όμως για μια πιο τολμηρή, πιο σκούρα, κλασσική αλλά παράλληλα μοντέρνα απόχρωση; Είναι η απόχρωση του κόκκινου κρασιού και σηματοδοτεί για μένα την αρχή του φθινοπώρου, τα πρωτοβρόχια και τη μετάβαση στους πιο κρύους μήνες του χρόνου...

IMG 5089

Πολλές σίγουρα την έχετε δοκιμάσει, άλλες πάλι όχι, όμως όλες θα ξέρετε πως δυστυχώς η απόχρωση αυτή, όσο κολακευτική και αν είναι (ταιριάζει σε όλους σχεδόν τους χρωματισμούς ματιών/μαλλιών/δέρματος, κάνει τα δόντια μας να δείχνουν πιο λευκά και το δέρμα μας πιο φωτεινό), «σπάει» λόγω του σκούρου χρώματος που μοιάζει να βάζει στο μικροσκόπιο και την τελευταία μικροατέλεια των χειλιών μας!

IMG 5087

Πάντα φορώντας το έχουμε μια μικρή ανασφάλεια για το αν θα κάνει τις γραμμές των χειλιών μας πιο έντονες, αν θα ξεφύγει από το περίγραμμα, αν θα μείνει σταθερό και αναλλοίωτο και φυσικά αν το χρώμα θα εφαρμόσει το ίδιο σε όλο το μήκος των χειλιών. Τις περισσότερες φορές το χρώμα μας απογοητεύει και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε όμως σας έχω τα πιο τέλεια νέα!

IMG 5099

Σήμερα (και είμαι εξαιρετικά χαρούμενη για αυτό) θα σας δώσω τη λύση στο πρόβλημα των σκούρων κραγιόν και... των κραγιόν γενικά! Μπαίνοντας στο Sephora του Golden Hall τις προάλλες, παρατήρησα αυτή την εκπληκτική απόχρωση στα χείλη μιας από τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί και καθαρά από περιέργεια τη ρώτησα ποια απόχρωση και ποιας εταιρείας lipstick φοράει. Αφού μου χαμογέλασε πονηρά με ρώτησε: «Δεν είναι η απόχρωση που σε έκανε να το παρατηρήσεις, σωστά;» και είχε δίκιο. Εκείνο που τράβηξε την προσοχή μου ήταν η ένταση του χρώματος και η υφή που έμοιαζε κρεμώδης αλλά ήταν απόλυτα ματ! «Ναι! Ποιο κραγιόν είναι;» της απάντησα και αμέσως περπατήσαμε έως το stand της MakeUpForever.

«Είναι το νέο κραγιόν Artist Rouge» μου είπε με χαρά και σχεδόν δεν την άκουγα! Με είχαν μαγέψει οι αποχρώσεις και ξεκίνησα να τις δοκιμάζω μια-μια... ΟΛΕΣ! Το παραδέχομαι, ίσως να ζάλισα λίγο την όμορφη που με εξυπηρέτησε (αν το διαβάζεις σε ευχαριστώ πολύ!), όμως κορίτσια πρέπει να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Το νέο Artist Rouge θα σας αλλάξει τη γνώμη για τα ματ κραγιόν, θα σας αλλάξει τη γνώμη για τα κραγιόν γενικά. Θα τα δείτε όλα με άλλο μάτι! Αναρωτιέστε γιατί ε; Θα σας εξηγήσω...

Το Artist Rouge συνδυάζει άνεση και ποιότητα, είναι διαθέσιμο σε 34 αποχρώσεις με ματ ή σατινέ αποτέλεσμα και αποκαλύπτει μια νέα τεχνολογία επεξεργασίας των χρωστικών, τη λεγόμενη «Show-off Colour», που επιτυγχάνει την αυθεντική, τέλεια και απόλυτη καθαρότητα του χρώματος καθώς και ένα ακόμη πιο έντονο και ομοιόμορφο χρώμα στα χείλη. Το αποτέλεσμα; Άψογο κορίτσια! Και η τιμή του σούπερ προσιτή! Βέβαια εγώ μετά από αμέτρητες δοκιμές κατέληξα σε αυτό που σας περιέγραψα παραπάνω, γιατί η σεζόν επιβάλλει το μπορντό! Ψηφίζω την απόχρωση «κόκκινο κρασί», λοιπόν, και περιμένω να μου στείλετε το δικό σας αγαπημένο!

IMG 5088

Φιλάκια κορίτσια μου και καλό μας φθινόπωροοο :)

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη