Νέα Υόρκη, μέρος 2ο.. Επίσκεψη στο γραφείο μίας από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες του κόσμου!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Νέα Υόρκη, μέρος 2ο.. Επίσκεψη στο γραφείο μίας από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες του κόσμου!

Νο 1 στη δουλειά της αλλά και λάτρης της οικογενειακής ζωής.. Δείτε πώς τα καταφέρνει η Aerin Lauder!

Καλημέρα σας φίλες μου!

Φυσικά για ποια άλλη να μιλάω, αν όχι για την Aerin Lauder; Η διάσημη εγγονή της Estee Lauder, είναι το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση και θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί..

Όταν η αγαπημένη μου Μάρσια Χατζηγεωργίου (PR/Digital Manager της Estee Lauder στην Ελλάδα)

IMG 1387

με προσκάλεσε να ταξιδέψω μαζί της στη Νέα Υόρκη για τον εορτασμό των 60 χρόνων της πολυτελούς Re-Nutriv σειράς της εταιρείας, αμέσως ζήτησα το πρόγραμμα του ταξιδιού..Με την πρώτη ματιά, διάβασα - μεταξύ άλλων- πως θα γνωρίζαμε από κοντά την Aerin (και μάλιστα θα είχαμε την ευκαιρία για μια μίνι-συνέντευξη μαζί της). Ομολογώ πως τη στιγμή εκείνη δε μου έκανε και τόσο μεγάλη εντύπωση, διότι δε γνώριζα λεπτομερώς την πορεία και τα μεγάλα και αξιέπαινα (όπως διαπίστωσα) κατορθώματά της.

Αρχικά μόνο με μια πρώτη μικρή έρευνα για εκείνη, αισθάνεται κανείς τόσο μεγάλο θαυμασμό και έκπληξη που μία γυναίκα τα έχει καταφέρει όλα αυτά σε τόσο μικρή ηλικία.. Που δεν αρκέστηκε ποτέ στο να είναι απλά η κληρονόμος μιας τεράστιας δύναμης (και μεγέθους) επιχείρησης παγκοσμίως, κάνοντας το δικό της ξεκίνημα με ένα διαφορετικό brand ομορφιάς (AERIN) αφαιρώντας από το προσκήνιο το επίθετο-μύθο που θα μπορούσε ενδεχομένως να “εκμεταλλευτεί” και να χρησιμοποιήσει, αλλά και γενικότερες επιχειρηματικές κινήσεις που θα ζήλευε και η πιο επιτυχημένη γυναίκα στο χώρο της.. Παράλληλα, είναι ακόμη πιο αξιόλογη και για το γεγονός πως εν μέσω όλης αυτής της επιτυχίας, δεν αφέθηκε ποτέ να απορροφηθεί από τον χώρο στον οποίο κινείται, παρά μονάχα αφιερώνει το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς της στην οικογένειακή ζωή και τα παιδιά της, δηλώνοντας φανατική υπέρμαχος της στοργής και της αγάπης που αυτή φέρνει στις ζωές των ανθρώπων.

Το να τη γνωρίσεις δε από κοντά.. Γλυκύτατη και πάντα ετοιμόλογη. Να σου μιλάει και κατά ένα περίεργο τρόπο να σου δίνει κίνητρο, να εμπνέεσαι να κάνεις κι εσύ πράγματα.. Εκπληκτική εμπειρία! Νομίζω πια δικαίως χαρακτηρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα πρότυπα παγκοσμίως για τις γυναίκες της νέας γενιάς, και όχι μόνο..

Για να μη μακρυγορώ άλλο, θα μπω ευθύς αμέσως στο “ψητό” της συνέντευξης..

Είμαστε λοιπόν καθ'οδόν για το γραφείο της Aerin, ώσπου το βλέπουμε από πάνω μας.. Μα τι θέα!

IMG 6092

Και φυσικά, ενθουσιασμένες, με τη Φαίη Μπέη και τη Μάρσια Χατζηγεωργίου, η κλασική μας selfie, πριν ανέβουμε!

IMG 1402

Μπαίνοντας στο γραφείο της, όλες μείναμε με το στόμα ανοιχτό..

IMG 6326

Η αρχιτεκτονική, η διακόσμηση, οι μυρωδιές, και η γενικότερη ατμόσφαιρα σε προκαλούν να κάνεις το παν για να κρατήσεις αυτή τη στιγμή ζωντανή..

IMG 5985

Φυσικά φόραγα το απόλυτο trend, μεγάλα καρό, κομμάτι της νέας μου συλλογής "IsminibyTaniaChristoforatou"

IMG 6023

Αρχίσαμε να τραβάμε ασταμάτητα φωτογραφίες και videos και εκείνη γελώντας μας είπε.. “Εννοείται μπορείτε να βγάλετε όσες φωτογραφίες θέλετε.. Χαχα! Παραδέχομαι πως αυτός ο χώρος είναι όντως πολύ instagram-friendly”.

IMG 6027
IMG 6045
IMG 6058
IMG 6073

Μας αποκαλύπτει πως ήταν δική της απόφαση οι σειρές των προϊόντων να μην απευθύνονται σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες ανθρώπων ούτε να καθορίζονται από κάποια ενδεχομένως πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή τιμή αντίστοιχα.. Προτεραιότητά της είναι, με βάση τις λουλουδάτες νότες που είναι και οι αγαπημένες της, να δημιουργεί αρώματα για την κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει.. Τη ρωτάω ποιο είναι το αγαπημένο της από όλη τη σειρά.. Με δισταγμό μου λέει πως για το κάθε ένα εμπνεύστηκε από διαφορετικά μέρη του κόσμου και συνεπώς έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνη..

-“Μπορώ ενδεχομένως να πω πως αυτή την περίοδο αγαπώ ιδιαιτέρως το Tangier Vanille και το Rose de Grasse”, μου απαντάει..

Το δικό μου βέβαια αγαπημένο είναι αυτό.. :)

IMG 5395

-“Και τελικά πρέπει μια γυναίκα να έχει τη δική της γκαρνταρόμπα αρωμάτων, ή να προτιμάει ένα άρωμα που να τη χαρακτηρίζει;” τη ρωτάω.
-“Σέβομαι το γεγονός πως κάποιες γυναίκες θέλουν το χαρακτηριστικό τους άρωμα και δεν το αποχωρίζονται, όμως προσωπικά θεωρώ πως δεν ξυπνάς καθημερινά με την ίδια διάθεση και επίσης οι εποχιακές αλλαγές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε προδιαθέτουν για άλλες μυρωδιές κάθε φορά.. Εξάλλου δε φοράς καθημερινά το ίδιο κραγιόν ή το ίδιο ρούχο.. "
Και φεύγοντας από τη συζήτηση που αφορά τα προϊόντα, μου εκμυστηρεύεται πως πάντα προτιμά να διαλέγει όχι και τόσο κλασσικά κορίτσια για μοντέλα , εννοώντας πως δε θα διαλέξει την 18χρονη καλλονή με το σούπερ λείο δέρμα για να προσελκύσει κόσμο να αγοράσει την κρέμα της, αλλά προτιμάει πάντα τις λίγο πιο ώριμες γυναίκες, τόσο από θέμα φιλοσοφίας, όσο και επειδή αγαπάει τις λεπτές γραμμές των εκφράσεων του προσώπου, αλλά και τις εμπειρίες της ζωής που αυτές κουβαλάνε μαζί τους..

Και αν με ρωτάτε τι με εντυπωσίασε πιο πολύ σε εκείνη.. Όχι δε στάθηκα απλώς στο πόσο επιτυχημένη είναι στην καριέρα της, αλλά στο πόσο αφοσιωμένη είναι στην οικογένειά της. Το οτι καταφέρνει να κρατάει τις ισορροπίες και παρ’ όλα αυτά να έχει σε προτεραιότητα αυτά που πραγματικά έχουν αξία στη ζωή μας. Τη ρωτάω λοιπόν,
-“Πώς καταφέρνετε πάντα να κάνετε τη ζωή ενός πολυάσχολου επιχειρηματία έχοντας παράλληλα τόσο μεγάλη αφοσίωση στην οικογένειά σας;”
Μου χαμογελάει..
-“Αγάπα αυτό που κάνεις και κάντο με πάθος”, μου λέει και συνεχίζει χαμογελαστή, “Μερικές φορές είναι μεγάλη πρόκληση να τα καταφέρνεις και το στρες που σου προκαλούν όλα αυτά είναι εξουθενωτικό, όμως πάντα προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες και να έχω την οικογένειά μου σε προτεραιότητα. Άλλωστε όπως έλεγε και η γιαγιά μου, << Στη ζωή σου έχεις πολλές ευκαιρίες να γίνεις καλός άνθρωπος ή καλός επιχειρηματίας, έχεις όμως μόνο μία να γίνεις καλός γονιός. Γίνε φίλος των παιδιών σου>>”.

Και με αυτά τα σοφά λόγια της Estee Lauder (γιαγιάς της Aerin), θα σας αφήσω να αναλογιστείτε αν είχα δίκιο που σας έγραψα πόσο μεγάλο πρότυπο μπορεί να αποτελέσει για τις υπόλοιπες μία γυναίκα αυτής της φιλοσοφίας.. Τόσο δυναμική και παράλληλα τόσο προσγειωμένη.. Και για όλες εσάς που με διαβάζετε αυτή τη στιγμή.. Ένα μεγάλο μπράβο σε εσένα που καταφέρνεις να συνδυάζεις τις καθημερινές υποχρεώσεις με τη φροντίδα της οικογένειάς σου εν μέσω μιας τόσο δύσκολης εποχής.. Και για τις νεότερες, εύχομαι να εμπνεύστηκαν λίγο κι εκείνες, όπως κι εγώ, από την συνέντευξη αυτή της Aerin. Όλα είναι δυνατά στη ζωή μας, με αγάπη και θέληση μπορούμε να τα καταφέρουμε τα πάντα..

Χαίρομαι τόσο πολύ που σε γνώρισα Aerin!

IMG 6764

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη