Γνωρίζοντας την πιο προσγειωμένη εκ των 10 πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων του κόσμου..

Ισμήνη Νταφοπούλου
Γνωρίζοντας την πιο προσγειωμένη εκ των 10 πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων του κόσμου..

Η Ισμήνη μας γράφει για τη γνωριμία της με την Carolyn Murphy!

Ως γνωστόν, ναι, επισκέφθηκα τη Νέα Υόρκη. Ως γνωστόν, ναι, είμαι σούπερ περήφανη που με επέλεξε η οικογένεια Estee Lauder. Και ως γνωστόν, ναι, δείπνησα μαζί τους και είδα τα απόρρητα αρχεία δεκαετιών της εταιρείας. Όλα σας τα περιέγραψα σε προηγούμενα άρθρα μου, αλλά άφησα το καλύτερο για το τέλος..

IMG 5473

Μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες ήταν η γνωριμία μου με την Carolyn Murphy. Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα όλων των εποχών, που ανυπομονούσα να της πάρω συνέντευξη από τη στιγμή που έμαθα πως θα παρευρεθεί στις συναντήσεις μας με την οικογένεια Lauder.

Και τι θα περίμενε κανείς ξέροντας πως πρόκειται να γνωρίσει από κοντά μία τέτοια προσωπικότητα; Μάλλον το πιο λογικό. Nα αντικρύσει μια απόμακρη και ενδεχομένως “ψυχρή” φυσιογνωμία που κάθε άλλο παρά ζεστή και φιλική σου φαίνεται, ιδιαίτερα στην πρώτη επαφή;

Κι όμως, καμιιία σχέση! Εντυπωσιάστηκα τοοόσο από την Carolyn! Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια ζεστή χειραψία μας καλωσόρισε στα γραφεία της εταιρείας.. Η συνέντευξη θα γινόταν σε μικρές ομάδες και με τη φίλη μου κοσμικογράφο Φαίη Μπέη, υπομονετικά περιμέναμε τη σειρά μας..

IMG 1424

Η θέα από τα γραφεία της εταιρείας ήταν συγκλονιστική!

IMG 6145
IMG 6144

Το Central Park ακριβώς από κάτω μας..

Όταν ήρθε η ώρα να μπούμε, μας ανακοίνωσαν πως η συνάντηση θα γίνει στο πραγματικό γραφείο της Estee Lauder που το διατηρούν ακόμη σα να ζει μέσα η ίδια! Το γραφείο της γεμάτο αναμνήσεις, κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες, και η Carolyn φρέσκια και απαστράπτουσα!

IMG 6156

Μας εκμυστηρεύεται πως έχει πρόσφατα ξεπεράσει τα 40. Η κόρη της άλλωστε κοντεύει τα 16 της χρόνια.. Μένουμε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.. Τόσο όμορφη και τόσο φρέσκια.. Πως γίνεται να “κρύβει” τόσο καλά την ηλικία της; Ευθύς αμέσως της ζητάω να μου πει το μυστικό της ομορφιάς της.
-“Μη μου πεις τα κλασικά και κοινότυπα ΄πίνω πολύ νερό και γυμνάζομαι΄ ” που λένε όλες, της λέω. “Θέλω να μάθω το πραγματικό μυστικό!”
-“Χαχα! Η αλήθεια είναι πως έχεις έρθει από πολύ μακριά για να ακούσεις τέτοια κλισέ.. Πίνω πολύ νερό, είναι όντως αρκετά σημαντικό για την υγεία μας, αλλά δε θεωρώ πως αυτό είναι το μυστικό της ομορφιάς.. Θεωρώ πως η ομορφιά πηγάζει μέσα μας και αντανακλάται στα μάτια μας και στο χαμόγελό μας όταν αισθανόμαστε χαρούμενοι και ευτυχείς με τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή. Πέρα από τις θετικές σκέψεις, η ευγένεια και η ταπεινοφροσύνη είναι επίσης αρετές που κατά τη γνώμη μου καθιστούν έναν άνθρωπο πολύ όμορφο και γοητευτικό. Προσέχω φυσικά να τρώω πολύ σωστά αλλά πάντα βαριέμαι τη σωματική άσκηση και προσπαθώ να γυμνάζομαι όσο το δυνατόν λιγότερο.. Χεχε! Βέβαια, για να λέμε και όλη την αλήθεια, φοράω κάθε πρωί και βράδυ (ανεξαιρέτως) εδώ και αρκετά χρόνια τα προϊόντα της σειράς Advanced Night Repair, ειδικά τον ορό τον βρίσκω θαυματουργό.”
-“Αν σου ζητούσα να έδινες μία συμβουλή για τις γυναίκες γύρω στα 30, και άνω, ποια θα ήταν αυτή;”
-“Χμμ, η συμβουλή μου θα είχε δύο σκέλη.. Πρώτον και κυριότερον, αντηλιακό! Αντηλιακό, αντηλιακό, αντηλιακό! Μακάρι να ήμουν πιο σοφή και να φόραγα κι εγώ αντηλιακό από πιο νωρίς, γιατί συνήθως είναι πια αργά όταν συνειδητοποιείς τι ζημιές έχεις κάνει στο δέρμα σου αμελώντας μακροχρόνια το αντηλιακό, κυρίως στις πιο νεαρές ηλικίες.. Δεύτερον, θα ήθελα να συμβουλέψω τις γυναίκες να ζούνε την πραγματική τους ηλικία και να απολαμβάνουν όλες τις φάσεις που περνάνε, τόσο ηλικιακά όσο και ψυχολογικά, μιας και η γυναικεία γοητεία έρχεται με τη σοφία που φέρνει το πέρασμα του χρόνου και οι εμπειρίες που συλλέγουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας..”

IMG 6309

Το ίδιο κιόλας βράδυ είμαστε καλεσμένες στο Kappo Masa όπου θα γιορτάσουμε μαζί με την οικογένεια Lauder τα 60 χρόνια της σειράς Re-Nutriv, αλλά και τα 15 χρόνια συνεργασίας της με την Carolyn.

IMG 5472

Έτοιμη!

IMG 5437

Ότι και να σας πω για αυτό το ονειρεμένο δείπνο, θα είναι λίγο. Γιαυτό θα σας αφήσω να δείτε τις φωτογραφίες της βραδιάς και να καταλάβετε μόνοι σας..

IMG 6174
IMG 6206
IMG 6185
IMG 6233

Μέχρι και χαραγμένο το όνομά μας σε επιχρυσωμένα chopsticks μας είχαν ετοιμάσει..

IMG 6286

Wow!! (Φυσικά τα κράτησα για ενθύμιο..)

IMG 6301

Και κλείνοντας θα (ξανα)καταλήξω, ποοόσο ωραία εμπειρία το ταξίδι αυτό! Τι όμορφη η Νέα Υόρκη και πόσο αξιόλογους ανθρώπους γνωρίσαμε εκεί.. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια και τα στελέχη της “Estee Lauder”, καθώς και τη Μάρσια Χατζηγεωργίου και τη Φαίη Μπέη για τις φανταστικές εμπειρίες που ζήσαμε όλες μαζί εκεί!

Who runs the world, άλλωστε;;; Giiiirls!!! :)

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη