Ήρθε η ώρα να γνωριστούμε λίγο καλύτερα

Έβελυν Καζαντζόγλου
Ήρθε η ώρα να γνωριστούμε λίγο καλύτερα

Ποια έκπληξη σου ετοίμαζα μαζί με το Queen.gr εδώ και καιρό;

Hi!

Περίμενα πώς και πώς τη στιγμή που θα τα λέμε μέσα από το Queen.gr! Και το λέω αυτό γιατί στο Queen.gr έχω ιδιαίτερη αδυναμία από την ημέρα που δημιουργήθηκε και σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως θα επικοινωνούμε από εδώ αρκετά συχνά. Είμαι κι εγώ επίσημα πλέον μια ... Queenette!

Αρχικά επίτρεψε μου να σου μιλάω στον ενικό, μιας και από εδώ θα τα λέμε όλα και φυσικά θα γνωριστούμε καλύτερα.

Μου ζήτησαν να περιγράψω λίγο την Έβελυν. Ποια είμαι; Τι κάνω; Πώς περνάω τον χρόνο μου...

evelynation blogspot

Είμαι μια fashion lover, αφού γεννήθηκα κυριολεκτικά μέσα στη μόδα. Από τα 15 μου ασχολούμαι με τον χώρο και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω κάτι άλλο να κάνω και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου διαφορετικά. Ξεκίνησα την πορεία μου στο μόντελιγκ παράλληλα με το σχολείο και αργότερα με τις σπουδές μου, που κι αυτές είχαν σχέση με τον χώρο της μόδας. Σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησα να δουλεύω στο εξωτερικό και αυτό μου έμαθε να επιβιώνω μόνη μου και να ανακαλύπτω νέους τρόπους εξέλιξης.

Όταν αποφάσισα να σταματήσω να ταξιδεύω τόσο συχνά (γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να σταματήσω ποτέ) ξεκίνησα να δουλεύω στο Mad tv. Ένα κανάλι που έγινε το σπίτι μου και μέχρι και σήμερα που μιλάμε είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μου, αφού γι’ αυτό το κανάλι μετακόμισα στην Κύπρο. Τα τελευταία σχεδόν 7 χρόνια ζω και εργάζομαι στην μεγαλόνησο, κάνοντας διάφορα projects, ξεχωρίζοντας το αγαπημένο μου ραδιόφωνο, καθημερινά στον Deejay. Δεν θα σου πω πως ήταν όλα εύκολα και ρόδινα, αλλά θα σου πω πως σήμερα που μιλάμε νιώθω ότι αυτό το μέρος έχει ένα κομμάτι της ψυχής μου.

Δεν μου αρέσει να μένω σταθερή σε ένα σημείο νιώθω ότι «τσιμεντώνω» και αυτό με ωθεί να μπαίνω συνέχεια στο αεροπλάνο και να φεύγω. Θα μπορούσα να πω πως κατοικώ μέσα στο αεροπλάνο και μέσα από το blog μου, εδώ στο Queen.gr, ελπίζω να καταφέρω να σε ταξιδέψω μαζί μου όχι μόνο στα ουράνια, όχι μόνο σε νέους και άγνωστους προορισμούς, αλλά και στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Μπορεί μέχρι σήμερα η επικοινωνία μας να γινόταν με μηνύματα στα social media, όμως επιτέλους βρήκα τον κατάλληλο δίαυλο επικοινωνίας για να έρθουμε κοντά, να μοιραστούμε σκέψεις και να δημιουργήσουμε πιο στενές σχέσεις μεταξύ μας.

evelynation blogspot3

Αυτά προς το παρόν!

Hugs and kisses...xx