Πώς μπορείς να κάνεις ένα φουλάρι το πιο stylish κομμάτι της εμφάνισής σου

Έβελυν Καζαντζόγλου
Πώς μπορείς να κάνεις ένα φουλάρι το πιο stylish κομμάτι της εμφάνισής σου

Τέσσερις προτάσεις για να γίνεις addicted σε αυτό!

Η υπόσχεση είναι υπόσχεση. Θυμάσαι πριν λίγες μέρες που σου έλεγα πως θα κάνουμε ένα μίνι αφιέρωμα στο αξεσουάρ της σεζόν; Ήρθε η μέρα λοιπόν! Και γιατί σου λέω μίνι αφιέρωμα; Γιατί το φουλάρι που θα δεις σήμερα προσαρμόζεται σε κάθε εποχή και σήμερα θα δεις την ανοιξιάτική του. Επιφυλάσσομαι για την καλοκαιρινή του εκδοχή.

Το φουλάρι είναι ένα αξεσουάρ τόσο διαχρονικό και συγχρόνως τόσο κομψό που δεν χάνει ποτέ την αξία του. Είτε είναι από έναν ακριβό οίκο, είτε είναι από ένα κατάστημα που το αγόρασες τυχαία, είτε από τη ντουλάπα της μαμάς, δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Το σημαντικότερο; Έχει άπειρους τρόπους για να φορεθεί. Θα σου πω και ένα μυστικό μου. Είναι το αγαπημένο μου αξεσουάρ για τα ταξίδια. Πάμε να δούμε μερικούς τρόπους;

Join me...

1.Στον λαιμό. Το δέσιμο; Αυτό που σε βολεύει και δεν φαίνεται να σε «πνίγει». Μπορείς να το βάλεις πάνω από ζιβάγκο (βλέπε φωτό), με μια μπλούζα που έχει έντονο ντεκολτέ, με ένα πουκάμισο ανοιχτό ή κλειστό και να το δέσεις από πάνω, ακόμα και με ένα φούτερ. Ναι, πολύ καλά διάβασες, είναι η νέα του εκδοχή που την βρίσκω υπερβολικά cool και fresh.

foulari laimos 2

Extra tip για να ολοκληρώσεις το look σου: Φόρεσε σκουλαρίκια για να δώσεις ακόμα περισσότερο έμφαση σε εκείνο το σημείο.

2.Στην τσάντα σου, στην βαλίτσα σου, στο backpack σου και άστο να ανεμίζει. Βεβαιώσου ότι το έδεσες σωστά γιατί μπορεί να σε δω να το κυνηγάς και μετά να κυνηγάς εμένα αν το χάσεις.

foulari stin tsanta

3.Στα μαλλιά. Καλά, δεν το συζητώ πόσους τρόπους έχουμε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Εγώ προτιμώ μια χαμηλή αλογοουρά (περνάω το φουλάρι μέσα από το λαστιχάκι και μετά το δένω) ή έναν χαμηλό κότσο. Κάνει ακόμα και το πιο αδιάφορο χτένισμα, εντυπωσιακό , χωρίς προσπάθεια.

foulari sta mallia

4.Σαν ζώνη σε παντελόνι και σορτς (τώρα που ανοίγει ο καιρός) ή σε φόρεμα. Δίνει χρώμα, σπάει τη μονοτονία και την ίδια στιγμή σε κάνει να διαφέρεις. Εγώ προτιμώ «ζωντανά» prints με λουλούδια και στο εμπόριο θα βρεις και Έλληνες σχεδιαστές που κάνουν αξιοζήλευτη δουλειά.

foulari san zwni

Extra tip: Αν σου αρέσει και εσένα το floral, δοκίμασε να παίξεις με τα prints, φορώντας floral outfit, με floral ζώνη. Δεν πειράζει αν δεν είναι στους ίδιους χρωματισμούς ή δεν έχει τα ίδια λουλούδια, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και πολύ σύγχρονο.

Θα το δοκιμάσεις ;; Περιμένω να μου στείλεις φωτογραφία σου στο instagram. Good luck!!!

Hugs and kisses

Δες επίσης:

Άνοιξη και επιτέλους ήρθε το χρώμα στη ζωή μας