Η πιο ωραία βάση για το δέρμα μας το καλοκαιράκι, είναι ελληνικής προέλευσης!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Η πιο ωραία βάση για το δέρμα μας το καλοκαιράκι, είναι ελληνικής προέλευσης!

Απίστευτο, κι όμως αληθινό!

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!

Επιστρέφουμε στα θεματάκια ομορφιάς μας και σήμερα θέλω οπωσδήποτε να μοιραστώ μαζί σας κάτι φανταστικό που έπεσε στα χέρια μου και δοκιμάζοντάς το ενθουσιάστηκα, αρχικά για την εξαιρετική του απόδοση και δεύτερον για την ελληνική του προέλευση!

Η ελληνική εταιρεία YouthLab -όπως σου έχω ξαναπεί στο παρελθόν- είναι μία πολύ πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της και "μεγαλουργεί" δημιουργώντας προϊόντα περιποίησης προσώπου, που όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά των μεγάλων ξένων εταιρειών που όλοι γνωρίζουμε, αλλά μπορώ να πω και πως πολλές φορές τις ξεπερνάνε κιόλας! Τις ξεπερνάνε σε ιδέες, σε ποιότητα, σε αποτελεσματικότητα όσον αφορά τα προϊόντα τους.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες, έπεσε στα χέρια μου αυτή εδώ η συσκευασία.

IMG 5892 copy

Φυσικά ενθουσιάστηκα και την άνοιξα αμέσως διότι και η εποχή το ζητάει τόσο πολύ, μία ελαφριά και ωραία βάση για το δέρμα μας, με δείκτη προστασίας (γιατί ΠΟΤΕ δεν ξεχνάμε το αντηλιακό προσώπου) που μπορεί να μας προσφέρει ομοιομορφία και το σωστό χρωματικό τόνο στο δέρμα μας χωρίς να φοράμε foundation.

Η συσκευασία περιείχε CC Complete Cream προσώπου με SPF 30 και δώρο CC Complete Cream ματιών.

1

Δεν έχασα χρόνο και την επόμενη ημέρα πρωί πρωί έπλυνα το πρόσωπό μου και έτρεξα να τη δοκιμάσω.

Το πόσο μεταξένια και βελούδινη υφή έχει, δε θα το φανταστείς σίγουρα ότι κι αν σου πω, αν δεν τη δοκιμάσεις. Τότε μόνο θα νιώσεις κι εσύ περήφανος για αυτή την ελληνική εταιρεία που όλο και περισσότερο με εκπλήσσει κάθε φορά. Καλύτερο και πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα από όποια αντίστοιχη αντηλιακή με χρώμα έχω δοκιμάσει, και το καλύτερο; Φανταστική τιμή και έρχεται σε δύο τύπους (για λιπαρό και ξηρό δέρμα).

Εγώ με το λιπαρό μου δέρμα, έμεινα σούπερ ευχαριστημένη, διότι όπως θα γνωρίζεις ειδικά το καλοκαιράκι δε συμπαθώ ιδιαίτερα τα foundations. Με αυτό το προϊόν όμως μπορείς να έχεις προστασία αλλά και χρωματική ομοιομορφία στο δέρμα σου τα καλοκαιρινά πρωινά, ακόμη και στο μπανάκι σου στη θάλασσα!

Φυσικά θα καταλήξω στο πιο αγαπημένο μου κομμάτι. Πως η κρέμα ματιών με χρώμα συμπεριλαμβάνεται σα δώρο στη συσκευασία αυτή και μπορεί να αντικαταστήσει άφοβα το concealer σου αν δεν έχεις έντονους μαύρους κύκλους! Προσωπικά, δε χρησιμοποιώ συχνά concealer κάτω από τα μάτια για διάφορους λόγους, και βρήκα πως η κρέμα αυτή μπορεί να αναζωογονήσει τα μάτια μου στο λεπτό. Τόσο εσωτερικά, χαρίζοντας ενυδάτωση και ελαστικότητα στην περιοχή γύρω από αυτά, όσο και εσωτερικά, προσφέροντας ομοιομορφη φυσική κάλυψη και λάμψη χωρίς να βαραίνει το βλέμμα. Ιδού οι αποδείξεις!

2

Ενδείκνυται για εφαρμογή πρωί-βράδυ, εγώ βέβαια χρησιμοποιώντας τη μόνο πρωί είμαι προς το παρόν σούπερ ευχαριστημένη. Και ταιριάζει σε όλα τα δέρματα ανεξαρτήτως χρωματικού τόνου. Σου λέω, πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιμάσεις!!!

Και περιμένω τις εντυπώσεις σου ΕΔΩ :)

XX,

Ισμήνη