Τι να φορέσεις σε καλοκαιρινό γάμο, ανάλογα με το μέρος που θα πας και το στυλ σου

Έβελυν Καζαντζόγλου
Τι να φορέσεις σε καλοκαιρινό γάμο, ανάλογα με το μέρος που θα πας και το στυλ σου

Ώρα να μοιραστώ μαζί σου μερικά αγαπημένα μου outfits!

Σήμερα γααααα σημερααααα γάμος γίνεται και από ότι φαίνεται κάθε μέρα μες το καλοκαίρι.

Εσύ πόσο έτοιμη είσαι;

Θα πας σε νησί; Θα πας κάπου μες την πόλη; Ή μήπως θα πας σε ένα red carpet γάμο; Σου έχω λύσεις για όλα.

Αν πας σε νησί είσαι από τις τυχερές που θα το «κολλήσουν» μαζί με διακοπές και δε ασχοληθούν πολύ με την προετοιμασία. Την βρίσκω ανούσια. Χαλαρό mood, ηλιοκαμένη επιδερμίδα, ατημέλητα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ. Άσε που τα τακούνια είναι εντελώς άχρηστα. Επέλεξε ένα bohemian μαξι φόρεμα, κάνε τα μαλλιά σου πλεξουδάκια ενώ είναι βρεγμένα και άστα κάτω μόλις στεγνώσουν με λίγο λαδακι στις άκρες. Το μακιγιάζ σου ας είναι όσο ελαφρύ θα είναι το ρούχο σου. Λίγες λάμψεις, αρκετή μάσκαρα και ένα ωραίο κραγιόν που ταιριάζει με το ρούχο σου και την επιδερμίδα σου. Μην ξεχάσεις τις γυάλαδες σε όλο σου το πρόσωπο. Τα σανδάλια σχεδόν επιβάλλονται για να περάσεις καλά και τα κοσμήματα για να ολοκληρώσεις το λουκ σου.

Στην πόλη; Πάλι θα έβαζα κάτι μάξι, αλλά αυτήν τη φορά ένα πιο solid ύφασμα. Μπορείς να βάλεις εδώ τακούνια. Επίλεξε ένα outfit καθώς η θερμοκρασία είναι συνήθως υψηλή και καταλήγει να είναι ενοχλητική. Για μακιγιάζ μπορείς να «παίξεις» με eyeliner ή με έντονα χρώματα σε κραγιόν. Το μαλλί μας έχει απεριόριστες επιλογές. Εγώ θα επέλεγα αλογοουρά ή μισή αλογοουρά. Μην κάνεις αυστηρές μπούκλες.

Έχουμε και red carpet γάμο! Γιατί μπορούμε.

Εδώ έχεις την ευκαιρία να το «τερματίσεις». Σκέψου όσκαρ... γιατί μπορείς! Βάλε την τουαλέτα σου και δώστου μια fashion νότα με τα παπούτσια σου (εγώ έχω ξετρελαθει με τα διάφανα) ή τα κοσμήματα. Συνήθως επιλέγω διακριτικά. Τα μαλλιά μπορούν να είναι «οσκαρικά», αλλά μπορούν να «ρίξουν» και λίγο την υπερβολή αν είναι επιμελώς ατημέλητα. Στο μακιγιάζ δε θα έκανα καμία υπερβολή γιατί σε ένα τέτοιο outfit επιβάλλεται απλά μια ωραία επιδερμίδα, λαμπερή, ωραίες βλεφαρίδες, περιποιημένα φρύδια και ελάχιστο κραγιόν. Εγώ λατρεύω το eyeliner και το έχω κάνει «χαρακτηριστικό» του μακιγιάζ μου. Σε καμία περίπτωση μην κανείς κάτι που δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει στο παρελθόν. Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς.

Στην παρακάτω gallery σου έχω μερικά από τα αγαπημένα μου looks για τέτοιες περιπτώσεις. Take a look...

Hugs and kisses

Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram