Τα must have αξεσουάρ της παραλίας. Με τι να συνδυάσεις το μαγιό σου

Έβελυν Καζαντζόγλου
Τα must have αξεσουάρ της παραλίας. Με τι να συνδυάσεις το μαγιό σου

Πώς μπορείς να κάνεις ακόμη πιο στιλάτες τις εμφανίσεις σου είτε με ολόσωμο, είτε με μπικίνι!

Hellloooooooo

Επιτέλους ξεκίνησα διακοπές και είπα φέτος να κάνω τις πιο stylish διακοπές της ζωής μου. Μήπως θέλεις και εσύ;;;

Πάμε παραλία (ή πισίνα);

Τι αξεσουάρ επιτρέπεται να βάλουμε φέτος; Η «υπερβολή» έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ενώ ένα απλό μπικίνι θα μπορούσε να είναι αρκετό για να εντυπωσιάσουμε, τώρα αναβαθμίζουμε το λουκ μας με διάφορα μικροπραγματάκια που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή μας.

Ξεκινάω με το αγαπημένο μου φουλάρι που θα το βάλω και στο ολόσωμο μαγιό μου. Επιλέγω ένα πιο μικρό και το φοράω στη μέση, κάνει και «μέση» και δίνει στυλ.

Σκουλαρίκια κοκάλινα, ψάθινα, με κρόσια είναι must και δεν «κλωτσάνε» στο μάτι. Θυμήσου, όμως, να τα βγάλεις πριν κάνεις βουτιές.

Κοχύλια στο λαιμό, στα πόδια, στα αυτιά, στα μαλλιά ... ό,τι πιο stylish μπορείς να βάλεις φέτος. Και μπορείς να φορέσεις πολλά μαζί χωρίς όριο.

Καπέλα... πολλά καπέλα... διαφορετικά καπέλα για όλες τις ώρες για όλα τα μαγιό, για όλες τις εμφανίσεις. Όχι μόνο για στυλ αλλά και για προστασία. Στην Ελλάδα και την Κύπρο θα έπρεπε να τα φοράμε από το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά μας, μιας και ο ήλιος είναι πολύ έντονος και θα μπορούσε να ήταν κομμάτι της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας. Μα έχω άδικο;

aksesouar evelyn 9

Το απόγευμα σε ένα ωραίο beach bar μπορούμε να αναβαθμίσουμε το λουκ μας με το μαγιό και το παρεό με χρυσά κοσμήματα. Στο λαιμό και στα αυτιά.

Εννοείται πως , ποτέ μα ποτέ δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ήλιου.

Α! Και το σημαντικότερο που πας χωρίς το χαμόγελο σου;; Το καλύτερο αξεσουάρ.

Δες στην παρακάτω gallery όλα αυτά τα looks που μόλις σου περιέγραψα.

Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram