Έτσι γίνεται το color-blocking το φθινόπωρο

Έβελυν Καζαντζόγλου
Έτσι γίνεται το color-blocking το φθινόπωρο

Σου λέω πώς να το πετύχεις και σου αποκαλύπτω το αγαπημένο μου outfit.

Snapseed
IMG 3264
IMG 3265
IMG 3269
IMG 3270

Ciaaaao! Τι κάνετε;
Είμαι στο αεροδρόμιο και τώρα που μιλάμε κοιτάζω τις φωτογραφίες μου και αναπολώ εκείνες τις τέλειες στιγμές στην Ιταλία. Κατά βάθος πρέπει να είμαι Ιταλίδα, αλλιώς δεν γίνεται να έχω τόση αγάπη για αυτήν την χώρα. Υπέροχο μέρος, τέλειο φαγητό, καλοντυμένος κόσμος, καθαρή πόλη... τα έχει όλα!

Την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, βρέθηκα εκεί και πολλοί με ρωτήσατε για το παρακάτω outfit. Γίνεται να μην σας το αποκαλύψω; Τι;

Μυστικά θα έχουμε μεταξύ μας;
Αρχικά να σας πω πως τα εσώρουχα ήταν το βασικό κομμάτι του outfit μου και αυτό με ενδιέφερε να αναδείξω. Επέλεξα ένα μοβ/βιολέ, velvet, μπαλκονέ σουτιέν. Μιας και το βιολέ είναι το χρώμα της σεζόν. Είπα να το ενισχύσω με ένα σατέν πουκάμισο της κολλητής μου Ckontova στην ίδια ακριβώς απόχρωση και ένα κοστούμι από τους ΜiRo που αν μη τι άλλο είναι οι πιο hot σχεδιαστές και ότι βάλεις από αυτούς είναι εγγύηση στην επιτυχία. Κόκκινο, λοιπόν, για να πηγαίνει με τα μαλλιά μου. Και έτσι είπα να κάνω το λεγόμενο «color-blocking του φθινοπώρου». H ζώνη για εμένα ήταν απαραίτητη μιας και δεν μπορώ να μην κάνω λίγο styling σε ένα outfit, δεν κρατιέμαι!

Όσο για τα μαλλιά και το make up; Το σίδερο το έβαλα σε μέτρια ένταση, έκανα ελαφριές μπούκλες και μετά τις χτένισα. Δεν μπορώ τα στημένα πράγματα. Για το μακιγιάζ επέλεξα να παίξω με το αγαπημένο μου eyeliner, με έντονη χρυσή σκιά με glitte , μόνιμες βλεφαρίδες, έντονες γωνίες στα ζυγωματικά και κόκκινο ματ κραγιόν.


Ήθελε κάτι άλλο το look μου; Α! Η τσάντα είναι πάνω από 10 ετών, ας είναι καλά η μόδα που ξαναγύρισε στα logos και ξεθάβουμε παλιά πράγματα.
Δες επίσης: Η νέα μου fitness εμμονή που μειώνει την κυτταρίτιδα κατά 60% από τον πρώτο μήνα