Βάλε ζεστά ρουχαλάκια και πάμε Νυρεμβέργη!

Έβελυν Καζαντζόγλου
Βάλε ζεστά ρουχαλάκια και πάμε Νυρεμβέργη!

Ανακάλυψα έναν προορισμό που δεν ήθελα φύγω. Μάθε τα πάντα, αν θες να πας και εσύ.

Καλησπέρα , μόλις γύρισα από Γερμανία και είμαι τόσο ενθουσιασμένη με αυτό που έζησα που είπα να τα μαζέψω όλα σε ένα blog post γιατί αν τα έβαζα όλα στα social media ή που θα με έκανες block ή που θα ερχόσουν να με βρεις.

Ένα μέρος που δεν το είχα καν στην λίστα μου για προορισμό και έγινε μέσα σε 3 μέρες ένας must προορισμός που πρέπει να ξαναπάω. Δεν ξέρω. Ήταν το γεγονός ότι μύριζε Χριστούγεννα; Ότι είδα χιόνια που είχε χρόνια να δω; Ήταν που είχα καλή παρέα και έναν υπέροχο φωτογράφο, τον Άγγελο, να αποτυπώσουμε την κάθε στιγμή; Μάλλον είναι ένα σύνολο από αυτά και αλλά τόσα.

Φαγητό : Όπου και αν κάτσεις, ακόμα και σε ένα παγκάκι και πάρεις λουκάνικα σε σάντουιτς, θα φας απολαυστικότατα! Αν λατρεύεις τα γλυκά , βρήκες τον παράδεισό σου. Νόμιζα πως θα πάθω κάτι... τα δοκίμασα όλα!!

Ρούχα : Αν πας τέτοια εποχή, ντύσου καλά με layering. Δεν είναι η χώρα που ταιριάζει το street style. Παλάτια , κάστρα και πλακόστρωτα ονειρικά σοκάκια που οδηγούν σε μάγκικες λίμνες . Βάλε καπέλα , γάντια , κασκόλ , καρό , παλτό ή μπουφάν , αθλητικά ή μποτάκια με χοντρό τακούνι. Με οτιδήποτε άλλο θα ταλαιπωρηθείς.

KAZA 21

Night life : Ή εγώ δεν είδα ή όντως δεν έχει . Μετά το dinner ένιωθα πως δεν είχε κάτι άλλο να κάνω. Οι δρόμοι γύρω από το κάστρο κτλ ήταν άδειοι αργά το βράδυ. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω να μου δώσει details γιατί εγώ θα ξαναπάω!!

Αξιοθέατα : Aν θες να δεις όλα αυτά, θα σου πρότεινα έναν ξεναγό. Εμείς είχαμε και μας πήγε σε διαφορετικά μέρη για όλα τα γούστα. Η ιστορία είναι φοβερή και παντού βρίσκεις κάτι «ελληνικό». Αρκεί να σου το δείξουν. Νιώθεις έξτρα περήφανος.

Α! Επίσης μην νομίζεις ότι περπατάς στο δρόμο και μιλάς ελληνικά αμέριμνα.... είναι πάραααα πολλοί οι Έλληνες, παντού! Συγκεκριμένα πήγαμε το Σάββατο βράδυ σε ένα ιταλικό εστιατόριο και ο σερβιτόρος ήταν από τα Τρίκαλα , το διπλανό ζευγάρι μας μίλησε στα ελληνικά και «πετάχτηκε» και το πίσω τραπέζι.


https://www.instagram.com/p/BpbnI4hiXQY/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ευχαριστώ για αυτήν την υπέροχη εμπειρία αυτοί που με έπεισαν να πάω (ξέρουν αυτοί) και τον Άγγελο για τις υπέροχες εικόνες του. Το παιδί «το ´χει».




Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.

Δες τις φωτογραφίες από το ταξίδι μου αυτό στην παρακάτω gallery.