Ποιο είναι το «όπλο» μου για τέλειες φωτογραφίες σαν επαγγελματικές

Έβελυν Καζαντζόγλου
Ποιο είναι το «όπλο» μου για τέλειες φωτογραφίες σαν επαγγελματικές

Hellooo helloooo

Πως μου είσαι; Έχεις μια καλή μέρα; Αν δεν έχεις, εγώ είμαι εδώ να φροντίσω να στη φτιάξω !

Με έχεις ρωτήσει αρκετές φορές πως βγάζω κάποιες από τις φωτογραφίες μου... ε! Ήρθε η ώρα να σου δείξω ένα από τα «όπλα» μου.

Έτοιμο, μάχιμο και είναι τώρα και στην Ελλάδα με μια φοβερή τιμή. Χωρίς πολλά λόγια το Alcatel 1X με Android™ Oreo (Go edition), είναι εδώ Alcatel FullView 18 προς 9 οθόνη και φανταστική αίσθηση, τώρα κάτω από 100€.

Αν είσαι φαν των Android τότε σου έχω ευχάριστα νέα γιατί το νέο Android™ Oreo (Go edition) διαθέτει ένα ανακατασκευασμένο σύνολο εφαρμογών της Google, το οποίο περιλαμβάνει το Google Go, το Google Maps Go, το Gmail Go και πολλά ακόμα. Επίσης, διαθέτει το Facebook Lite και μία πλούσια γκάμα εφαρμογών και παιχνιδιών Android στο Google Play. Το λειτουργικό Android Oreo (Go edition) είναι σχεδιασμένο για να σου προσφέρει δύο φορές μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο για να μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα με την ενσωματωμένη μνήμη 16GB του Alcatel 1X. Επιπλέον, το τέλειο (!!!) αν είσαι σαν εμένα που ξεχνάω να διαγράψω πράγματα από το κινητό μου, διαθέτει υποδοχή microSD για επέκταση της μνήμης έως και 32GB. Ε, ποσό ακόμα θες;

Για το τέλος σου κράτησα το πιο stylish κομμάτι το κινητού. Τι fashion evelution θα ήμασταν αν δεν είχαμε και fashion κινητό.

Συγκεκριμένα, το Alcatel 1X είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά στυλ: το Soft Suede και το Vibrant Satin. Και τα δύο είναι σε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους, όπως είναι το Suede Σκούρο Μπλε (όπως το δικό μου) και το Suede Σκούρο Γκρι.

Γιατί όπως λέμε πάντα σε αυτό το blog , δεν θέλει κόπο (και χρήματα) , θέλει τρόπο.

Hugs and kisses