Eκπτώσεις: Ένας μίνι οδηγός για να κάνεις τις σωστές αγορές

Έβελυν Καζαντζόγλου
Eκπτώσεις: Ένας μίνι οδηγός για να κάνεις τις σωστές αγορές

It's the most wonderful time of the year (και δεν εννοώ τα Χριστούγεννα)!

Αγάπες μου τι κάνετε;

Μήπως η αγαπημένη στιγμή του χρόνου είναι εδώ; Είναι μήπως η ώρα να αποκτήσετε αυτά που ονειρευόμασταν; Είναι μήπως η ώρα κάνουμε σωστές και έξυπνες αγορές;

Πάμε λοιπόν για ψώνια!

Στις εκπτώσεις θα αγοράσουμε την οικολογική γούνα που θα βάλουμε για λίγο καιρό ακόμα φέτος, αλλά και για όλη μας τη ζωή. Ιδανικά πάρε ένα διαχρονικό χρώμα όπως το μαύρο, το καφέ ή ακόμα και το «ακριβό μου» λευκό.

IMG 5346

Το μήκος πάει ανάλογα με τον σωματότυπο και τη χρήση που θέλουμε να κάνουμε. Εγώ λόγο ύψους επιλέγω λίγο πιο μακριές.

Μην ξεχνάς το μπόμπερ/ μπουφάν είναι η πιο σωστή περίοδος για ένα τέτοιο.

Επίσης θα επενδύσουμε στα εσώρουχα και στα κιμονό. Τα εσώρουχα σε γενικές γραμμές είναι διαχρονικά. Τα χρώματα αλλάζουν ανάλογα με την σεζόν. Αλλά ένα μαύρο και ένα λευκό πάντα είναι στην μόδα. Το θέμα είναι να μας αρέσει και να μας βολεύει. Είναι καλή ευκαιρία να επενδύσετε σε καλά υφάσματα, καθώς είναι η περιοχή που πρέπει να προσέχουμε περισσότερο.

9D79ED23 FCA4 44F8 B9FA D4E99AC3FE53

Στις εκπτώσεις θα αγοράσουμε αξεσουάρ σε πολύυυυ χαμηλές τιμές. Σκουλαρίκια, μπερέδες, καπέλα. Μην πηγαίνετε σε εξτρίμ επιλογές. Εύκολα χρώματα και σχέδια.

IMG 5622

Τσάντες; Ε! Ναι ! Εδώ είναι το μεγάλο πάρτυ! Είναι η ώρα να πάρουμε την τσάντα που μας τρέχανε τα σάλια όλο το χειμώνα στην μισή τιμή και αν είμαστε τυχερές ακόμα πιο χαμηλά. Σε sites έγκυρα του εξωτερικού θα βρείτε καλές τιμές. Αν δεν ξέρετε τι είναι διαχρονικό σε αυτό το κομμάτι στείλτε μου μήνυμα στο Instagram είναι το χόμπι μου. Κρατάω σήμερα τσάντες που είχα αγοράσει πριν 15 χρόνια και όλοι με ρωτάνε αν είναι νέα συλλογή.

IMG 6079

Ζώνες... όλοι αγαπάμε τις ζώνες. Αν δεν έχεις, ξεκινά με μια μαύρη.

Παπούτσια. Μποτάκια, μπότες και γόβες. Απλά τακούνια διαχρονικά, αποφύγετε τα σχέδια και τα έξτρα αξεσουάρ πάνω στα παπούτσια, αυτά φεύγουν γρήγορα από τη μόδα.

A5574449 B787 4BCE 9C82 3AE653E2BE4B copy copy

Αθλητικά! Πάρε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Η μόδα στα αθλητικά πάνω κάτω κινείται στα ίδια. Χρώματα αλλάζει και σχέδια. Όλα τα brands έχουν κλασικά σχέδια που βγάζουν κάθε χρόνο και είναι πάντα μέσα στη μόδα. Από αυτά θα πάρεις. Ψάξε /ρωτά στο κατάστημα γι' αυτά.

IMG 6728

Βαλίτσες ναιιιιι!!! Όλες μου οι βαλίτσες είναι από τις εκπτώσεις. Ελαφριά να είναι και να αντέχει.

Α! Και για εμάς που αγαπάμε την φωτογραφία. Μια φωτογραφική μηχανή είναι η νέα μας αγάπη.

Over and out baby