Τα πιο must have παπούτσια που θα φοράς μέχρι το Πάσχα

Έβελυν Καζαντζόγλου
Τα πιο must have παπούτσια που θα φοράς μέχρι το Πάσχα

Επένδυσε σε αυτό το είδος παπουτσιού και όλη την άνοιξη θα είσαι σούπερ στιλάτη. 

Hello fashion lovers

Σήμερα θα σας πω για το αγαπημένο μου item αυτό τον καιρό. Καουμπόικες μπότες . Το must have item για την εποχή μέχρι και το Πάσχα σίγουρα. Με είδατε να τα φοράω στο Paris fashion week σχεδόν κάθε μέρα και ναι όντως είχα ένα ζευγάρι άσπρες μπότες και σχεδόν ποτέ δεν τις άλλαξα. Έκανα και οικονομία χώρου στην βαλίτσα.

Τις έχω πάρει ένα νούμερο μεγαλύτερο για να τις φοράω και με χοντρή κάλτσα και να είμαι την ίδια στιγμή άνετη. Έχω φτάσει σε σημείο που τις φοράω και στο αεροδρόμιο.

Με ρωτήσατε τους τρόπους που τις φοράω, έτσι μάζεψα κάποιες από τις φωτός μου. Σε όλες θα με δείτε να φοράω παντελόνι σε φαρδιά γραμμή ή καμπάνα. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι άπειροι τρόποι τώρα ειδικά που ανοίγει ο καιρός. Φορέματα , φούστες , κολάν , ποδηλατικά κολάν, ακόμα και φόρμες είναι όλα do’s.

mpotes 6

Αγαπημένα χρώματα που μπορείς να κοιτάξεις να αγοράσεις είναι το λευκό, ταμπά, καφέ σκούρο, μαύρο, κόκκινο σε όλες τις αποχρώσεις και φυσικά μην ξεχνάμε και την πιο κλασική δίχρωμη μπότα. (Δεν έχω εντοπίσει ακόμα μια που να μου αρέσει, αλλά όταν την βρω θα την βάλω σίγουρα story).

These boots are made for walking

Hugs and kisses

(Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery)



Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram