From Paris with love...! Τι να φορέσεις στο Παρίσι και το τρικ για τις τέλειες instagram photos

Έβελυν Καζαντζόγλου
From Paris with love...! Τι να φορέσεις στο Παρίσι και το τρικ για τις τέλειες instagram photos

Ετοιμάζεσαι να ταξιδέψεις στο Παρίσι; Ένας μίνι ταξιδιωτικό οδηγός από εμένα για εσένα με αγάπη.

Bonjour

From Paris with love αυτή τη φορά. Η πόλη του φωτός, η πόλη της μόδας, η πόλη που βρέχει και θες να χοροπηδήσεις στη βροχή.

Από την εισαγωγή καταλάβατε ποσό μου αρέσει το Παρίσι.

Το Παρίσι στο μυαλό μου έχει δυο περιόδους:

Το Παρίσι με fashion week και το Παρίσι χωρίς fashion week.

Όταν έχει fashion week κινούνται όλα σε ρυθμούς γιορτής. Γιορτής της μόδας. Όλοι είναι ντυμένοι όμορφα, εκκεντρικά , διαφορετικά. Όπου σταθείς θα δεις κόσμο να φωτογραφίζεται, θα δεις διάσημους να περπατάνε δίπλα σου γρήγορα για προλάβουν το επόμενο show και να τρώνε στα διπλανά τραπέζια ακόμα και στο πιο άκυρο καφέ.

Όταν δεν έχει fashion week η πόλη μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς. Θα δεις στυλάτο κόσμο παντού, θα βρεις πιο εύκολα να κάτσεις σε εστιατόρια κτλ κτλ. Είναι ένα «Τσακ» πιο ήσυχα.

Μπορείς να γυρίσεις την πόλη με τα πόδια, με ταξί (ακριβό), με μέτρο (θέλει προσοχή στα πράγματα) ή ακόμα και με πατίνι! Είναι πλακόστρωτη η πόλη σε αρκετά σημεία όποτε το τακούνι πρέπει να είναι χοντρό αν δεν την επισκεφτείς με φλατ.

Το φαγητό υπέροχο. Αν σου αρέσουν τάρταρ, καρπάτσιο κτλ θα το ευχαριστηθείς. Αλλά αν δεν σου αρέσουν αυτά ακόμα και τα burger από γνωστή αλυσίδα έχουν μια άλλη γεύση. Είναι πιο ωραία (χα χα χα). Παγωτό και μακαρόν επιβάλλονται. Τι εννοείς δεν σου αρέσουν; Θα τα φας με το ζόρι (χαχαχαχ) και θα φας και λίγη σοκολάτα και για εμένα.

Θα ντυθείς και θα τα περιμένεις όλα ασχέτως με το τι λέει ο καιρός στο κινητό σου. Τη μια βρέχει και την άλλη έχει ήλιο. Εγώ που φωτογραφίζω αρκετά και θέλω να έχω ρούχα μαζί μου δεν μπορώ να διανοηθώ να πάω με χειραποσκευή. Στο Παρίσι μπορείς να βάλεις τα καπέλα που ντρεπόσουν να βάλεις στην Αθήνα, τα εκκεντρικά γυαλιά που τα πήρες και δεν τα φόρεσες ποτέ , τα φλούο μπλουζάκια χωρίς να ανησυχείς ότι κάποιος θα σε μπερδέψει με κώνο της τροχαίας, γιατί εκεί καταλαβαίνουν.. τα έχουν δει όλα. Βγάλε τα αποθημένα σου λοιπόν.

Εννοείται, θα δεις αξιοθέατα και θα βγάλεις φωτός μπροστά γιατί θα τσιμπήσεις likes.

Έξτρα tip: Πάρε από τα μαγαζάκια εκεί pop corn (γλυκά) ή παγωτό για να κάνεις τη φωτό σου πιο διαδραστική. Μην ξεχάσεις τα μουσεία καθώς μπορεί την περίοδο που θα πας να έχει κάτι φοβερό ως έκθεση.

Θα ψωνίσεις οτιδήποτε δεν βρίσκεις στην χώρα σου .Έχει πολλά vintage μαγαζάκια αν τα ψάξεις στο Google που μπορεί να βρεις «διαμάντια».

Γενικά είναι μια σχετικά ακριβή πόλη αλλά αν θες να περάσεις καλά μπορείς με έξυπνους τρόπους να απολαύσεις το ταξίδι χωρίς να τρελαθείς στα έξοδα. Αφού τα αξιοθέατα είναι άπειρα και μπορούν να σου γεμίσουν τη μέρα.

Σας έχω άπειρο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω gallery.

Je t’aime

Xxx



Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram