Madwalk 2019: Τα «μυστικά» πίσω από την χθεσινή μου εμφάνιση

Έβελυν Καζαντζόγλου
Madwalk 2019: Τα «μυστικά» πίσω από την χθεσινή μου εμφάνιση

Hiiii fashion girls

Λίγα λόγια, αρκετή μουσική (και περισσότερο μόδα) σε αυτό το ποστ γιατί χτες ήταν για ακόμα μια χρόνια το Madwalk by Serkova Crystal Pure και σιγά που θα έχανα...

Φόρεσα τους αγαπημένους μου Κύπριους σχεδιαστές natargeorgiou. Ένα φλούο outfit, με υπέροχες λεπτομέρειες και παιχνιδιάρικη διάθεση. Πολλές αναρωτηθήκατε αν ήταν ένα ή δύο κομμάτια αυτό που είδατε και ναι... ήταν σακάκι με φούστα.

Είπα να πω τη φράση «go big or go home» όποτε το συνδύασα με μεγάλα super shinny σκουλαρίκια από την Ιωάννα Κοτζαμπάση (επίσης από την Κύπρο) και πέδιλα Alexander McQueen. Last but not least, ένα ρολόι IWC γιατί με ένα σακάκι πάντα πηγαίνει ένα περιποιημένο ρολόι.

Μακιγιάζ : Όχι δεν είχα κάνει σολάριουμ, όχι δεν είχα πιο σκούρα απόχρωση όπως γράφτηκε (για πολλές από εμάς που πέρασαν το κόκκινο χαλί). Πάλι άσπρη ξέξασπρη ήμουν απλά κάποιες φορές μερικά φώτα μας βγάζουν πιο μαυρισμένες κάτι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε.

Στα δικά μας τώρα. Ο Παντελής Τουτουντζής έκανε, για ακόμα μία φορά, το θαύμα του με ένα «γατίσιο» μάτι και λίγες πορτοκαλί διακριτικές αποχρώσεις για να δέσουν με το ρούχο. Οι έντονες σκιές να ξέρεις πως είναι πολύ it για φέτος και να τις τολμήσεις, ανάλογα βέβαια με το χρώμα των ματιών σου και το γενικότερο ύφος που ακολουθείς για το μακιγιάζ σου.

Στην πασαρέλα, φυσικά για καλό σκοπό, εμφανίστηκα δίπλα στην απόλυτη Ελένη Φουρέιρα που κάθε φορά μου θυμίζει ποσό άψογη επαγγελματίας είναι και perfectionist. Είναι παράδειγμα για όσους θέλουν να πετύχουν στη ζωή τους. Σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο ισούται με επιτυχία.

Σας έχω άπειρο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω gallery.



Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram