Στο Παρίσι γνώρισα την πιο... La French εκδοχή του εαυτού μου

Έβελυν Καζαντζόγλου
Στο Παρίσι γνώρισα την πιο... La French εκδοχή του εαυτού μου

Σου έχω το μυστικό για να αποκτήσεις τέλεια και λαμπερά μαλλιά όπως αυτά των Γαλλίδων

Heeeelllooo

Τι μου κάνετε ; Ομορφαίνετε;
Θα σας κάνω την μέρα σίγουρα πιο όμορφη γιατί θα ταξιδέψουμε στον αγαπημένο μου προορισμό, το Παρίσι και θα ασχοληθούμε με το αγαπημένο beauty θέμα, τα μαλλιά!

Ποιος είναι έτοιμος για αυτό το υπέροχο ταξίδι;

Ξεκινάμε !

Παρίσι μια πόλη γεμάτη φως, λάμψη και μόδα. Εκεί που η έμπνευση γίνεται πράξη… για αυτό και το ταξίδι αυτήν τη φορά με την L’Oreal Professionnel ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Πιο «lá french» από ποτέ!

evelyn loreal 1

Πρώτος σταθμός το διάσημο κ θρυλικό εστιατόριο «L’ Avenue» για ένα private lunch με όλη τη μεγάλη ελληνική αποστολή που θα παρακολουθούσε το show, λίγες ώρες αργότερα. Οι κορυφαίοι κομμωτές της χώρας μας ήταν όλοι εκεί και αντάλλαζαν ιδέες. Μαζί με αυτούς, ανυπομονούσαμε και εμείς να γιορτάσουμε το ίδιο βράδυ τα εμβληματικά 110 χρόνια από την ίδρυση της L’Oreal Professionnel και ουσιαστικά της μάρκας από την οποία ξεκίνησε η μεγαλύτερη εταιρεία καλλυντικών στο κόσμο. Ήταν το 1909 όταν ο πάππους της σημερινής πιο πλούσιας γυναίκας στο κόσμο της Φρανσουάζ Μπετανκούρ-Μεγιέρ, o Eugène Schueller πούλαγε με το ποδήλατο του τη βαφή μαλλιών πόρτα πόρτα στους κομμωτές του Παρισιού! UAU!

evelyn loreal 2

Λίγο αργότερα γυρίσαμε στο ξενοδοχείο να ετοιμαστούμε και φυσικά εγώ έκανα το αγαπημένο μου χτένισμα που έχει σίγουρη επιτυχία (Βανγκ που «κοιτάει» προς τα μέσα) και φόρεσα ένα λευκό κοστούμι του Στέλιου Κουδουνάρη που ξέρω πως πάντα μου φέρνει γούρι. Ήμουν έτοιμη για το μουσείο του Λούβρου, όπου πραγματοποιήθηκε το φαντασμαγορικό show και παρτι για τα 110 χρόνια της L’Oreal Professionnel.

evelyn loreal 3

Περισσότεροι από 2000 επαγγελματίες κομμωτές από όλο τον πλανήτη (και μάλιστα οι κορυφαίοι στο είδος τους) είχαν βάλει τα καλά τους και ήταν έτοιμοι να εμπνευστούν για τις νέες τάσεις σε χτενίσματα, χρώματα και την πιο la French εμπειρία. Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η πιο ανεπιτήδευτα cool la French γυναίκα, η βρετανίδα Alexa Chung η οποία είναι η διεθνής πρέσβειρα της L’Oreal Professionnel.

evelyn loreal 4
evelyn loreal 5
evelyn loreal 6

Τί κράτησα από το συγκεκριμένο show;

Μα φυσικά τα XXL μαλλιά! Μαλλιά που θέλουν ώρες για να πραγματοποιηθούν, αλλά το αποτέλεσμα είναι υπερβολικά εντυπωσιακό. Υψηλή κομμωτική εκεί όπου εξελίχθηκε η κομμωτική ως τέχνη!

Αν με ρωτήσεις για χρώματα στις βαφές, αυτό που πρέπει να θυμάσαι (και εγώ βέβαια μαζί σου),είναι ολόκληρη η La French νοοτροπία. Η πολυδιάστατη δηλαδή προσέγγιση στο χρώμα. Χρώματα που φαίνονται φυσικά, σα να άνοιξαν από τον ήλιο και θα μπορούσαμε να είχαμε γεννηθεί έχοντας τα. Αυτή η αισθητική που βγάζουνε οι Γαλλίδες, αυτό που δε ξέρεις τι ακριβώς είναι, ανεπιτήδευτα όμορφο που από τη κορυφή μέχρι τα νύχια και από τα ρούχα μέχρι τα μαλλιά και τη συμπεριφορά!

Το show έκλεισε με πάρτι όπου celebrities , μοντέλα και καλλιτέχνες /κομμωτές χόρεψαν με την ψυχή τους.

evelyn loreal 7

Η επόμενη μέρα μας έφερε λίγο πιο κοντά στην μόδα και την τέχνη. Βόλτα στους παριζιάνικους δρόμους, φωτογραφίες... (πολλές φωτογραφίες) και φυσικά επίσκεψη στο πιο MUST μουσείο. Αν αγαπάς τη μόδα, καταλαβαίνεις πως δεν είναι άλλο από αυτό του αζεντιν αλαια Azzedine Alaïa. Μπαίνοντας μέσα στο προαύλιο αντιλήφθηκα πως όταν ήταν εν ζωή ο διάσημος σχεδιαστής και εγώ κάπως μικρότερη, είχα επισκεφθεί τον χώρο και τον είχα γνωρίσει πίσω από μια ραπτομηχανή, ελπίζοντας πως θα έκλεινα το σόου που θα πραγματοποιούσε τότε. Δυστυχώς δεν το έκλεισα, αλλά είχα την ευκαιρία να τον δω από κοντά.. κάτι είναι και αυτό.

Μετά πήγαμε σε έναν αγαπημένο καλλιτέχνη που έγραψε την δίκη του ιστορία στην τέχνη τον Βανγκ Κοχ. Αν δεν έχετε πάει (σε μια από τις χώρες που πέρασε η έκθεση, πέρασε και από Ελλάδα ) είναι από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Μουσική και Art installation όλα μαζί σε μια έκρηξη χρωμάτων.

Και εφόσον απολαύσαμε όλα αυτά, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε μια la French προσωπικότητα, μια γυναίκα που «έχει» τη φράση ζε νε σε κουα στο τσεπάκι. Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε την Alexa Chung. Καθίσαμε μαζί της και φυσικά ό,τι ερώτηση είχαμε, της την θέσαμε, αφού η απλότητα που είχε στον χαρακτήρα της μας έκανε να ανοίξουμε διάλογο και να συζητήσουμε μαζί της. Μας εκμυστηρεύτηκε πως ο λόγος που η L’Oreal Professionnel την επέλεξε σαν πρόσωπο της εταιρίας είναι γιατί αυτός ο ροκ χαρακτήρας της και η απλότητά της από το πρωί που ξυπνά μέχρι το βράδυ που κοιμάται είναι αυτό που τους κίνησε το ενδιαφέρον. Είναι το κορίτσι που τα έχει κάνει όλα πριν από εμάς, για εμάς. Είναι το κορίτσι που θα πιάσει τα μαλλιά της δυο πλεξιδάκια και θα βγει έξω από το σπίτι της και αυτό θα γίνει τάση, μη σου πω πως θα πουλήσει και τα λαστιχάκια στο site της. Είναι χαλαρή και απλή και μας αποκάλυψε πως το Instagram που όλοι αγαπάμε, το προτιμάει και το πιστεύει και η ίδια σαν πλατφόρμα επικοινωνίας.

with alexa chung copy
evelyn loreal 8
evelyn loreal 9

Η επόμενη μέρα ήταν αφιερωμένη στα μαλλιά μας. Wooohooo!

Ξυπνήσαμε και πήγαμε κατευθείαν σε ένα από τα πιο digital κομμωτήρια στον κόσμο! Στο SALON JEAN MARC JOUBERT DE PARIS LOUVRE όπου μας περιποιήθηκε ο ίδιος ο Jean Marc Joubert! Λάτρης του digital και των λαμπερών μαλλιών, ήταν εκείνος που μας «προκάλεσε» να δοκιμάσουμε τις επαγγελματικές θεραπείες Powermix Serie Expert της L’Oréal Professionnel, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών μας και των αναγκών μας. Η κάθε θεραπεία είναι προσωποποιημένη και ετοιμάζεται ένα «κοκτέιλ» από τον κομμωτή την ίδια στιγμή. Τα μαλλιά σου θα γίνουν πιο λαμπερά ανάλαφρα και προπαντός υγιή. Και να ξέρεις πως δεν είναι μόνο για βαμμένα μαλλιά. Είναι μία πλήρης σειρά εξατομικευμένης ανάγκης (αναδόμηση, ενυδάτωση κτλ) ανάλογα με το τι ανάγκη έχουνε τα μαλλιά σου. Μια συγκλονιστική εμπειρία που αν τύχει να έχετε χρόνο στο Παρίσι, πρέπει σίγουρα να κάνετε δώρο στον εαυτό σας. Τις θεραπείες βέβαια τις βρίσκετε και στην Ελλάδα μόνο σε κομμωτήρια L’Oreal Professionnel.

with jean marc joubert

Α! Στο κομμωτήριο μάθαμε και για το νέο Style My Hair app της L’Oreal Professionnel, μια φανταστική εφαρμογή την οποία μπορείτε να κατεβάσετε και εσείς στο κινητό σας και να πειραματιστείτε διασκεδαστικά με το χρώμα των μαλλιών σας.

evelyn loreal 10
evelyn loreal 11
evelyn loreal 12

Το ταξίδι μας έκλεισε με μια βόλτα στον Πύργο του Άιφελ, για φωτογραφίες φυσικά, και μετά lunch στο «Palais de Τokio» και το «Monsieur Blue». Λατρεμένο εστιατόριο με την πιο ωραία θέα στο Παρίσι. Αν πάτε σίγουρα να πάρετε την pizza με την τρούφα και την τραγανή πάπια.

Ένα ακόμα ταξίδι στην πόλη του φωτός έφτασε στο τέλος , αλλά οι γνώσεις, οι εικόνες και οι εμπειρίες πολλές... και το σημαντικότερο ζήσαμε ως Παριζιέν, γυρίσαμε με πιο la french κουλτούρα και σίγουρα ακόμη πιο όμορφα μαλλιά!

Είναι ωραία όταν λες ζε νε σε κουα (je ne sais quoi!)

Φιλιααααα
https://www.lorealprofessionnel.gr/

Follow on Instagram @LorealPro

Facebook: @lorealprofessionnel.el

#LorealProGRx110 #LorealPro