Hello Summer! H Tezenis μας παρουσιάζει τα πιο cool μαγιό για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με στυλ

Hello Summer! H Tezenis μας παρουσιάζει τα πιο cool μαγιό για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με στυλ

Τώρα που μπήκε ο Ιούνιος το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο πού θα πάμε διακοπές και τι μαγιό θα φορέσουμε.

Το πιο απολαυστικό κομμάτι των διακοπών είναι αυτό που ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου! Η στιγμή που αρχίζεις και βάζεις μέσα τα αγαπημένα σου denim shorts, σοφιστικέ φούστες-παρεό για την παραλία, αέρινα φορέματα για τις βόλτες σου μετά τη δύση του ηλίου και φυσικά τα νέα μαγιό Tezenis που έχεις επιλέξει για να περάσεις το πιο stylish καλοκαίρι ever. Γιατί τα ολόσωμα και τα bikinis είναι οι πυλώνες του οικοδομήματος που λέγεται «γκαρνταρόμπα των διακοπών» και οφείλουμε να επιλέξουμε τα πιο cool και στυλάτα κομμάτια για να χτίσουμε «ένα παλάτι» -όχι στην άμμο- γεμάτο μοναδικά summerish designs.

https://www.instagram.com/p/ByBIKixoB7M/

Τα νέα swimwear trends που αναδεικνύει το brand με τις δημιουργίες του είναι ό,τι πιο πολύχρωμο, ευφάνταστο και κολακευτικό έχουμε δει φέτος και εμείς, μαζί με τις top fashion bloggers και influencers σε όλο τον κόσμο, τα έχουμε ήδη λατρέψει.

https://www.instagram.com/p/Bx7IINqow9w/
https://www.instagram.com/p/Bx-kcXAICNJ/
https://www.instagram.com/p/BxzgtvAix97/

Ολόσωμα με πολύχρωμα μοτίβα φρούτων για μια σίγουρα μεσογειακή εμφάνιση, animal prints bikinis για έντονα στυλ, σχέδια που βασίζονται στις αντιθέσεις δύο χρωμάτων και σε μια καλειδοσκοπική συλλογή, αλλά και maxi ή mini floral μοτίβα για μια έκρηξη χρωμάτων σε ό,τι αφορά το beachwear σου. Επίσης, διαχρονικά αγαπημένη τάση στα μαγιό είναι η «navy chic», και γι’ αυτό τα σχέδια με τις retro ρίγες σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις, δεν λείπουν από τη νέα collection Tezenis. Όλες ξέρουμε πως «δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς αυτά τα swimsuits» και γι’ αυτό από τη στιγμή που θα τα αποκτήσουμε φροντίζουμε να «χτίσουμε» και όλα τα υπόλοιπα σύνολα των διακοπών μας πάνω τους.

https://www.instagram.com/p/ByGPJOOInhW/
https://www.instagram.com/p/ByNHLgTI1Tu/

Το καλοκαίρι του 2019 προμηνύεται «πολύχρωμο» και φωτεινό και αυτό δεν το γράφουμε μόνο αλληγορικά βασιζόμενες στη διάθεσή μας αλλά και στην τάση του color-block που είναι το σήμα κατατεθέν της εποχής! Οι έντονες αποχρώσεις συνοδεύονται από υψηλής ποιότητας υφάσματα και νήματα στην Tezenis Summer Collection 2019, αποτυπώνοντας με τον πιο chic τρόπο αυτό το pop trend: από ολόσωμα - ακόμα so in fashion - σε μπικίνι με τριγωνικά τοπ, μέχρι τα bandeaus, τα οποία αποτελούν σίγουρα την επιστροφή της σεζόν, θα βρεις σίγουρα ένα σχέδιο που να ταιριάζει στον σωματότυπό σου.

Διάλεξε ένα μονόχρωμο σε κόκκινο ή μαύρο σχέδιο, ένα sexy animal printed, ένα παιχνιδιάρικο με cherry prints ή ένα ριγέ ιδανικό για vintage lovers και ετοιμάσου να πεις «Γεια!» στο πιο συναρπαστικό καλοκαίρι της ζωής σου, αυτό που μόλις ξεκίνησε! Ηello Summer, Hello Tezenis!

https://www.instagram.com/p/ByKikrtI6Wy/
https://www.instagram.com/p/ByQHI9KiPed/