Η νέα μου εμμονή στο μανικιούρ είναι αυτή εδώ ακριβώς

Έβελυν Καζαντζόγλου
Η νέα μου εμμονή στο μανικιούρ είναι αυτή εδώ ακριβώς

Μία φανταστική ιδέα ειδικά για εσένα που δεν είσαι και πολύ τυπική με τα ραντεβού σου για μανικιούρ. 

Heeey girls

Ελπίζω να σε βρίσκω κάπου να μου ξεκουράζεσαι και να λιάζεσαι (με προστασία πάντα) . Αν πάλι ακόμα τρέχεις σαν εμένα και έχεις χρόνο για νύχια θα σου αποκαλύψω την μεγαλύτερη εμμονή μου για φέτος το καλοκαίρι που ξεκίνησε... χωρίς λόγο.

Χρωματιστό γαλλικό manicure: Κάπου θα το είδα , δεν ξέρω πού και το δοκίμασα. Δεν είμαι γενικά άνθρωπος που κάνω υπερβολές στα νύχια και σε πολλές φίλες μου φάνηκε λες και είχα πυρετό. Μου άρεσε όμως, με βόλεψε και τελικά άρεσε και γενικά.

Την πρώτη φορά δοκίμασα ένα κίτρινο φωσφοριζέ που δε σου κρύβω πως μετά από λίγες μέρες που έφυγε το πολύ «φωσφοριζέ» έμοιαζε σαν να έχω πάθει κάτι. Αλλαααά... μου άρεσε η διάφανη βάση. Το καλό (στην όλη κατάσταση) ήταν ότι δε φαινόταν πάνω στην ρίζα ότι μάκραινε το νύχι όποτε βολεύτηκα και είπα να δοκιμάσω και άλλα χρώματα. Σειρά είχε το μπλε που το έκανα για τα mad awards και θα σου πω πως το λάτρεψα. Μετά έκανα το κόκκινο και πάει λέγοντας.

Η κοπέλα που φροντίζει τα νύχια μου η Αλεξία (afs nail bar) μου πρότεινε τώρα που έρχεται Αύγουστος να τα σταματήσουμε όλα και να κάνουμε μια θεραπεία για να με βρει ο χειμώνας με γερά δυνατά νύχια. Και τελικά αυτό έκανα και δεν τα βρίσκω άσχημα, αρκεί να είναι περιποιημένα (πάντα).




Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram