Τι θα φορέσουμε, φέτος, τον χειμώνα; Επένδυσε σε αυτά τα κομμάτια

Έβελυν Καζαντζόγλου
Τι θα φορέσουμε, φέτος, τον χειμώνα; Επένδυσε σε αυτά τα κομμάτια

Ήρθε η ώρα για λίγο «stylish update». Δες πώς θα είσαι η πιο στιλάτη της πόλης.

Heeeey girls

Ο χειμώνας προσπαθεί να «μπει» και όσο εμείς φλερτάρουμε ακόμα με τη θάλασσα , κρυφά κλέβουμε ματιές στο τι θα φορέσουμε φέτος το χειμώνα όταν με το καλό εμφανιστεί.

Καρό , αγαπημένο καρό. Χειμώνας/ καλοκαίρι είναι must. Για ακόμα μια χρόνια μπορούμε να παίξουμε με διαφορετικά καρό σε ένα σύνολο, σε διαφορετικά χρώματα και σχήματα. Αν δε θέλουμε να τολμήσουμε πολύ, φοράμε πχ. ένα καρό παντελόνι με ένα λευκό τοπ.

Βελούδο. Έχει την τιμητική του, φέτος, και το αποθεώνουμε, σε σακάκια, παντελόνια, φορέματα ακόμα και σε καπέλα ή παπούτσια.

Jean. Ναι ναι για ακόμα μια χρόνια μας λύνει τα χέρια και μας προκαλεί να «παίξουμε» με total outfit jean.

total jean

Κοστούμι. Φορέστε το άφοβα στην δουλειά, σε βόλτα με τα sneakers σου, σε βραδινή έξοδο. Είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό.

Μπότες μέχρι κάτω από το γόνατο. Τις «ξεθάβουμε» και τις αποθεώνουμε. Ναι οκ, μποτίνια (ειδικά με κορδόνια) , καουμπόικες μπότες (οι όχι τόσο ψηλές πρέπει να προσέξουν να μην μας κονταίνει το πόδι) και φυσικά μπότες πάνω από το γόνατο συνεχίζουμε να φοράμε άφοβα. Τα sneakers είναι ,πια, αυτονόητα.

Δερμάτινο. Αν βρεις καλή δερματίνη είμαι μαζί σου. Ένα total outfit είναι θεϊκό. Αλλιώς συνέχισε να φοράς το σακάκι που είχες πάρει πριν δυο χρόνια χωρίς φόβο με πολύ πάθος. Αν βρεις και με μεγάλους ώμους (βάτες) θα σε χειροκροτήσω αν σε δω στον δρόμο.

Μονοχρωμίες. Επίλεξε ένα χρώμα που αγαπάς και «παίξε» με τις αποχρώσεις. Πχ σου αρέσει το μπλε; Διάλεξε ένα μπλε παντελόνι , με ένα γαλάζιο τοπ, αν έχεις και μια μπλε τσάντα ακόμα καλύτερα. Στο παπούτσι μην «πελαγώνεις» αν δεν έχεις το ίδιο χρώμα, ένα λευκό ή μαύρο παπούτσι δεν θα στο χαλάσει.

IMG 6733 1

Λευκό. Ναι το φοράμε το χειμώνα και εντυπωσιάζει όσο τίποτα άλλο. Όχι δεν θα σε πούνε «νυφούλα». Αν είναι προσεγμένο θα είναι η εμφάνιση της ζωής σου.

Ζώνες!!! Είμαι στην ευχάριστη θέση να σου πω , πως το αγαπημένο μου αξεσουάρ είναι και πάλι απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Προσοχή: Διαλέγουμε τη σωστή ζώνη, φυσικά, ανάλογα με τον σωματότυπό μας. Η ζώνη μπορεί να μας αναδείξει το σώμα, αλλά μπορεί και να μας τονίσει και πράγματα που δε θέλουμε.

zwni

Tip: οι μαμάδες μας και οι μπαμπάδες μας , έχουν «διαμάντια» στις ντουλάπες τους που δεν φοράνε.

Και μιας και μιλάμε για αξεσουάρ, παρακαλώ πολύ αποθεώστε τα καπέλα, τους μπερέδες και τα «μπλιμπλίνια» στο κεφάλι. Ας είναι ο φετινός χειμώνας πιο stylish (όπου «stylish» βάλε την λέξη «διασκεδαστικό», γιατί η μόδα πρέπει να είναι διασκέδαση και όχι μπελάς).

Σε παντελόνια ξεχνάμε λίγο τα «κολλητά» και περνάμε σε πιο φαρδιές/ άνετες γραμμές και φυσικά την καμπάνα (που μας κάνει 3 μέτρα πόδι) . Το business look παντελόνι σε ίσια γραμμή είναι μια ασφαλής επιλογή. (Προσοχή για τις πιο αδύνατες: το φαρδύ αδυνατίζει περισσότερο στο μάτι, μην ακούτε κανέναν, αν σας αρέσει φορέστε το).

Στα τοπ: Εννοείται ζιβάγκο και ό,τι φορούσαμε τα τελευταία χρόνια , αλλά φέτος λατρεύουμε λίγο παραπάνω τα μεγάλα μανίκια. Όσο πιο φουσκωτά τόσο πιο ωραία.


Είμαι πάντα δίπλα σου, για τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.