Η ζωή σου «τρέχει» με ανεξέλεγκτους ρυθμούς; Δες πώς θα την κάνεις πολύ πιο εύκολη

Η ζωή σου «τρέχει» με ανεξέλεγκτους ρυθμούς; Δες πώς θα την κάνεις πολύ πιο εύκολη

Είσαι και εσύ ένα από τα κορίτσια που φεύγουν νωρίς το πρωί από το σπίτι και γυρίζουν αργά το βράδυ; Γίνεσαι συχνά αντικείμενο… πειράγματος από τις φίλες σου, για το πόσο υπερκινητική και δραστήρια είσαι; Τότε το παρακάτω κείμενο, απευθύνεται σε εσένα ξεκάθαρα! Σε εσένα που η ζωή σου «τρέχει» σε τρελούς ρυθμούς! Που μετά από ένα «γεμάτο» 8ωρο από επείγουσες υποχρεώσεις στο γραφείο, καταλήγεις να δίνεις μία κάθιδρη «μάχη» στο γυμναστήριο και γυρίζεις σπίτι μόνο αφού το ρολόι δείξει εννέα, για να ετοιμάσεις το φαγητό σου για την επόμενη και βρεις για μία ακόμη φορά τα… μονίμως ασιδέρωτα ρούχα σου να σε περιμένουν σε μία οροσειρά πάνω στο κρεβάτι, το οποίο σε λίγο δεν θα χωράει ούτε εσένα την ίδια.

Νομίζω πως όποιο κορίτσι και να ρωτήσεις εκεί έξω, ειδικά εκείνα που είχαν τη χαρά να γίνουν και μανούλες, ποια είναι η ασχολία του νοικοκυριού που τις κουράζει περισσότερο, θα απαντήσουν όλες ομόφωνα: Το σιδέρωμα. Δεν πρόκειται μόνο για μία εξαιρετικά βαρετή διαδικασία, αλλά και εξίσου χρονοβόρα επίσης. Το ζήτημα όμως είναι πως, ακριβώς επειδή χρειάζεται πολύ χρόνο, κάτι το οποίο οι περισσότερες από εμάς δεν διαθέτουμε, πόσω μάλλον όταν υπάρχει και ένας μικρός μπόμπιρας να τρέχει ανάμεσα στα πόδια μας, καταλήγουμε να το παραμελούμε, γεγονός το οποίο -κακά τα ψέματα- καταλήγει να «κόβει» πόντους από το στυλ μας για το οποίο σε γενικές γραμμές κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειαζόμαστε άμεσα, μία «έξυπνη» και γρήγορη λύση, οι οποία θα μπορεί να ακολουθήσει τους γρήγορους ρυθμούς μας. Αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή, συνέχισε να διαβάζεις και κράτα τις απαραίτητες σημειώσεις που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα, να δείχνεις πάντα άψογη μέσα στα ρούχα σου και να μη χάνεις «πολύτιμο» χρόνο από την οικογενειακές χαρές σιδερώνοντας τα ασιδέρωτα.

ασιδερςτα

Με «σύμμαχό» σου την τεχνολογία

Με τόσα smart gadget και ηλεκτρικές συσκευές που σου επιτρέπουν να είσαι πάντα on time στο γεμάτο ραντεβού και deadlines πρόγραμμά σου, θα έπρεπε να γνωρίζεις πως αυτό που χρειάζεσαι και για τα ρούχα σου, είναι ένα επίσης smart σίδερο ρούχων. Το πανίσχυρο PerfectCare Elite Plus της Phillips για παράδειγμα, είναι η επιλογή που θα σου επιτρέπει να είναι αψεγάδιαστη σε χρόνο ντε-τε! Διαθέτοντας την πιο γρήγορη και ισχυρή γεννήτρια ατμού στον κόσμο*, παρέχει την κατάλληλη ποσότητα ατμού για να ξεμπερδεύεις με το σιδέρωμα, καταβάλλοντας μάλιστα τον λιγότερο δυνατό κόπο. Επιπλέον, η πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα και στρώση τιτανίου T-ionicGlide με τις υψηλές αποδόσεις ολίσθησης, είναι δύο φορές πιο σκληρή από μία απλή, γλιστράει με μεγαλύτερη ευκολία και σου εγγυάται τα γρηγορότερα και πιο… κολλαριστά αποτελέσματα! Ως πότε δηλαδή θα στέκεσαι αγχωμένη πάνω από τη σιδερώστρα, περιμένοντας το μοναδικό καθαρό πουκάμισό σου να ισιώσει, ενώ ο υπεύθυνός σου να σε καλεί στο κινητό ασταμάτητα και το μικρό σου κλαίει από την κούνια;

*Steam rate (norm IEC60311), vs τα 10 bestselling συστήματα σιδερώματος; Δοκιμάστηκε τον Απρίλιο του 2017

υυ

Για εμάς τις… αφηρημένες

Αν πάλι είσαι μία από εμάς που κάθε μέρα έχουμε πάνω από εκατό πράγματα να κόβουν… βόλτες στο κεφάλι μας κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να είμαστε λιγουλάκι απρόσεκτες και αφηρημένες, η προηγμένη τεχνολογία OptimalTEMP είναι εκείνη που μπορεί να σου υποσχεθεί πως όσο αφηρημένη κι αν είσαι, δεν πρόκειται να κλάψεις για κανένα σου ρούχο. Αυτό οφείλεται στο καινοτόμο σύστημα σιδερώματος, το οποίο χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση, «πιάνει» από μόνο του την τέλεια θερμοκρασία, ώστε να μπορείς να σιδερώσεις το οποιοδήποτε ύφασμα, από το ξεβαμμένο σου τζιν, το μαλακό ζιπουνάκι του μικρού, μέχρι το μεταξωτό σου φόρεμα, «γλιτώνοντας» έτσι ακόμη περισσότερο χρόνο.

χρονο

Όλα στον αυτόματο

Όπως έχεις την καθημερινότητά σου στον «αυτόματο» πιλότο, έτσι ιδανικά θα ήθελες να λειτουργούν και να… τσουλάνε όλα τα υπόλοιπα που σε περιβάλλουν, αλλά αντίθετα σε… αργοπορούν. Ναι, δυστυχώς δεν μπορούμε να «κουρδίζουμε» τα πάντα και τους πάντες γύρω μας, ο «έξυπνος» αισθητήρας DynamiQ όμως, με την ισχυρή βολή ατμού, γνωρίζει από μόνος του πότε και πώς πρέπει να κινηθεί το σίδερο για να έχεις το ευκολότερο, αλλά και ταχύτερο αποτέλεσμα που είχες ποτέ φανταστεί. Όλα αυτά βέβαια τα κάνει εντελώς αθόρυβα, χάρη στα ειδικά φίλτρα σίγασης και την πλατφόρμα απορρόφησης ήχου, τα οποία σου υπόσχονται πως η συγκάτοικός σου ή ο σύζυγος, δεν θα παραπονεθεί ποτέ ξανά που θυμήθηκες ξαφνικά να… νοικοκυρευτείς στις δώδεκα τα μεσάνυχτα.

Extra tip: Για εσένα που είσαι μονίμως με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω από την πόρτα, μπορείς πάντα να φρεσκάρεις στα γρήγορα το οποιοδήποτε ρούχο θέλεις να φορέσεις, χάρη στην επιλογή του κάθετου ατμού. Μία «περασιά» είναι αρκετή για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα σε χρόνο «μηδέν».

666

Τώρα που γνωρίζεις πώς θα αποκτήσεις την απόλυτη εμπειρία σιδερώματος, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην αφιερώσεις στα ρούχα σου τον ελάχιστο χρόνο που χρειάζεται για να τα περιποιηθείς. Μην ξεχνάς πως η γκαρνταρόμπα μας, είναι ένα κομμάτι που «προδίδει» πολλά πράγματα για τον εαυτό μας. Μην αφήσεις, λοιπόν, τη δυσαρέσκειά σου για το σιδέρωμα να γίνει η αιτία για να δώσεις τα λάθος συμπεράσματα. Όσο απαιτητική και αν είναι η καθημερινότητα, το PerfectCare Elite Plus της Phillips, είναι η επένδυση που πρέπει να κάνεις για να είσαι πάντα στην «πένα»!