Αυτά τα outfits μπορείς να τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Έβελυν Καζαντζόγλου
Αυτά τα outfits μπορείς να τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Σου βρήκα τα καλύτερα

Επιτέλους τα λέμε και έχουμε το πρώτο feeling του χειμώνα. Αν έτυχε να διαβάσεις το τελευταίο μου ποστ που λέγαμε για τις χειμερινές τάσεις τότε ξέρεις πολύ καλά τι έρχεται.

Επισκέφτηκα το κατάστημα της pink woman και είπα να τα δοκιμάσω όλα όσα λέγαμε .

Την monochrome τάση, το army, το καρό και φυσικά τις γήινες αποχρώσεις. Άνετα ρούχα για κάθε μέρα που με μια απλή κίνηση μπορούν να μετατραπούν σε cool outfits για το βράδυ.

Join me :

Jean, πλεκτό, ζακέτα διαχρονική στις ίδιες αποχρώσεις, αλλά σε διαφορετικούς τόνους... μην σε απασχολεί τι χρώμα παπούτσι θα βάλεις από κάτω , τον σωστό συνδυασμό τον έχεις ήδη πετύχει. Αυτό μπορείς να το κανείς με όλη τη χρωματική παλέτα που υπάρχει εκεί έξω. Με ένα μποτινι μπορείς να βγεις και το βράδυ για ένα ωραίο dinner.

dinner

Καρό ζεστό ζεστό jacket να χουχουλιαζεις και να είσαι happy. Φόρεσε το με ένα απλό μαύρο παντελόνι και αρβύλες ή καουμπόικες μπότες και είναι ready to go για τις βόλτες σου το πρωί , για το σινεμά σου το βράδυ , ακόμα και για μια βόλτα στα Ανάφιωτικα αν είσαι πιο ρομαντική.

romantikhhhhh

Γήινα αγαπημένα χρώματα. Δεν γίνεται να λείπουν από την ντουλάπα σου, πάνε σε όλες και πάντα μας «ξελασπωνουν» όταν γκρινιάζουμε «δεν έχω τι να βαλω» και απογειώνουν τα φθινοπωρινά σου vibes. Συνδύασε τα με μπότες ή μποτινια σε επίσης γήινες αποχρώσεις ή μαύρο.

mauroooo

Τα smart girls που διαβάζουν αυτό το ποστ μπορούν να προσθέσουν ένα πλεκτό από πάνω τοπ τις κρύες μέρες του χειμώνα και αυτόματος να έχουν δυο διαφορετικές χρήσεις του συγκεκριμένου ρούχου.

Αναμένω να δω τις εμφανίσεις σας με τεράστια χαρά!!!